Povestea unui pierde-vară (2018)

Povestea unui pierde-vară

Scenariu:
AP12 - Acordul părinților pentru minori sub 12 ani
90%
Premieră:
21-09-2018
Durată:
100 minute
Distribuitor:
Cinefilul – FilmeTari
Povestea unui pierde-vară este un film bun, căruia nu știu ce îi lipsește să fie unul foarte bun. Poate un pic mai mult ritm, poate puțină sare și piper, nu știu sigur. Poate că autorul s-a gândit că în viață, în relațiile interumane, se întâmplă de cele mai multe ori lucruri banale, iar cele spectaculoase sunt excepția și nu regula.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Dacă iubiți filmele lui Woody Allen, veți îndrăgi Povestea unui pierde-vară.
Emil Călinescu – CinEmil
Povestea unui pierde-vara este, per total, o comedie decenta. Aproape buna. I-ar fi trebuit un sens, un deznodamant, si poate ar fi trebuit sa fie mai curajoasa. Mai putin pudica. Dar e ok si asa.
Victor Morozov – Dilema Veche
Filmul îi întărește lui Paul Negoescu poziția de entertainer pe val în cinema-ul nostru, iar o discuție de la începutul său, în care Petru opinează că arta trebuie să aibă mereu în vedere publicul, funcționează ca un crez personal al regizorului.
Dragoş Marin – Film Reporter
E foarte posibil ca Povestea unui pierde-vară să nu aibă același succes la public pe care l-a avut Două lozuri, care avea un umor mai anecdotic și personaje mai colorate. Dar este un film mai bine legat, mai puțin episodic decât Două lozuri, care se ocupă cu teme mai mature.