Premieră:
02-08-2013
Durată:
116 minute
Site oficial:
Red 2 (2013)
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Imbucurator pentru “Red 2″ este ca s-a reusit egalarea primei avalanse de comedie si actiune, desi regizorul este altul.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Eroii pozitivi devin negativi şi invers doar de dragul surprizelor şi nu pentru că ar avea vreo motivaţie, prin urmare comedia de acţiune se menţine la stadiul de miştocăreală simpatică şi lejeră, dar eficientă în încercarea de a smulge câte un hohot de râs spectatorului.
Cristina Zaharia – Port.ro
Ştiţi din prima parte că există destule arme, scene dure, violenţă, dar şi umor destul, situaţii şi posturi originale, pentru personaje şi actori deopotrivă. Avem garnitura completă şi aici, ba şi încă ceva în plus.
Andrew Pulver – The Guardian
Bruce Willis revine alături de echipa sa amuzantă, chiar dacă nu întotdeauna convingătoare, formată din: John Malkovich, Helen Mirren, Anthony Hopkins, Brian Cox.
William Goss – Film.com
Ce era înainte antrenant de prostesc, acum se apropie tot mai mult de insultător de prost.
Odie Henderson – RogerEbert.com
Se împușcă mai mulți oameni decât la începutul lui Saving Private Ryan; și, din moment ce nu curge deloc sânge, MPAA îl consideră „family-friendly”
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Cel mai bun lucru la Red 2 este tonul său relaxat. Tot mai multe filme bazate pe comics-uri se iau prea mult în serios, chiar și atunci când comics-urile însele au ceva comic în ele.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Dacă toți actorii și-ar fi spus replicile atât de bine ca Malkovich, Mirren sau Hopkins, studioul ar fi avut un film mai bun de arătat.
Nicolas Rapold – New York Times
Mașinile se rătăcesc, planuri prost scrise sunt executate și violența este din belșug, dar fără te lasă impasibil(ă).
Justin Lowe – Hollywood Reporter
un alt sequel acceptabil, care se distinge prin lipsa unei coerențe narative și stilistice, dar care are potențial pentru a pune bazele unei francize profitabile.
Kimber Myers – The Playlist
Per total, acesta ar trebui să fie un film plin de poante amuzante și de explozii (Atât de multe explozii!), dar nu prea sunt alte lucruri interesante în afară de (super) sexy Mirren și de Malkovich, care are câteva replici bune.
Anthony Quinn – The Independent
Anthony Hopkins […] pare că abia dacă și-a citit replicile, nici nu mai vorbim despre a le fi învățat.
Jim Vejvoda – IGN
Red 2 este suficient de amuzant pentru a-ți pierde timpul cu el
Drew McWeeny – HIT FIX
Red 2 nu este un sequel remarcabil, dar nici nu pot spune că distruge seria. Este o încercare plăcută de a ne aminti ce a funcționat la primul film.