The-Rewrite-poster

The Rewrite (2014)

Punct şi de la capăt

Premieră:
21-11-2014
Durată:
106 minute
Distribuitor:
Alice Mircescu – Am Doar 18 Ani
Personajele folosite în această poveste sunt caricaturizate, fiind un fel de pamflet despre viaţa la facultate, văzută din afară.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Interpretarile sunt comode, replicile previzibile, dar nu deranjante pentru liniaritatea promisa si ca produs complet te santajeaza cu emotii veritabile: relatii parinti-fii, razvratiri adolescentine, rabufniri pentru redescoperire.
Mihaela Mândru – Filme-carti
[…] dupa un debut furtunos, ironic si taios, povestea schioapata, tonul devine previzibil, intentiile morale si moralizatoare isi pierd din subtilitate facand loc unui happy end classic, dar fara vlaga.
Cristina Zaharia – Port.Ro
Şi ştie filmul acesta să vorbească cu voce mică despre a doua şansă, chiar dacă prezentată încă din titlu, cu amuzantă înţelegere, fără urmă de ironie sau sarcasm.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
”The Rewrite” este o comedie placuta, cu un subiect actual, mizand pe farmecul distributiei.
Geoffrey Macnab – The Independent
La 20 de ani de la Four Weddings and a Funeral, Hugh Grant încă mai joacă personaje care viariază pe aceeași idee, a unul șarmant engelz. Acesta este una dintre cele mai bune prestări recente ale sale.
Peter Bradshaw – The Guardian
Filmul inevitabil devine ciudat de serios, iar baza centrală a sa se pierde tot mai mult, cu cât se insistă pe finaluri fericite și pe valorile orașelor mici.
Ian Freer – Empire
Ar fi ușor de a respinge filmul, considerându-l ca o comedie romantică tipică pentru Hugh Grant, dar este suficient de inteligent, amuzant și emoționant pentru ca personajele sale plăcute să îl facă să merite timpul tău.