RoboCop (2014)

RoboCop

Premieră:
07-02-2014
Durată:
121 minute
Site oficial:
RoboCop (2014)
Distribuitor:
Flavius Policală – F & G Must See
Cele aproape două ore de film vă vor da satisfacție, în timp ce-l veți urmări pe Alex Murphy cum împarte justiția. Acțiunea se succede în ritm alert, iar încleștările sunt coregrafiate excelent, efectele speciale de calitate și jocul actoricesc bun întregesc filmul, lăsându-vă să vă doriți o continuare.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“Robocop” prinde un loc adjudecat cu usurinta in randul filmelor fanteziste despre societatile futuriste si incaseaza aprecieri pentru incapatanarea de a nu face dintr-un remake o nedreapta copie, dandu-i forma care i se potriveste cel mai bine.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Atractiv si intens. “RoboCop” incepe lent dar se termina exploziv.
Simona Mocanu – FilmeTari
Deși remake-ul nu mi-a ajuns mie la suflet (mi-a plăcut foarte mult cel din 1987), e un action-movie care ar putea să le placă iubitorilor de blockbustere sau celor care nu au văzut originalul.
Gruia – Metropotam
RoboCop-ul lui Jose Padilha este excelent, mai ales pentru faptul ca in armura lucioasa a cyborgului sau se reflecta foarte bine multe dintre problemele actuale din societate.
Erin Free – FilmInk
Remake sau nu, problemele multe ale lui Robocop sunt cu totul noi, și au puțin de a face cu o comparație crudă.
Anthony Morris – The Vine
Te-ai aștepta ca actorii să fie mai distractivi într-un film ca Robocop, dar cu excepția lui Jackson toți ceilalți joace total plictisitor.
Chris Tilly – IGN
Cu toate că Padilha și echipa sa sunt de admirat că au adus conceptul în zilele noastre și adresează câteva întrebări în privința dronelor[etc.]… au luat mult din ceea ce a făcut acest concept distractiv, realizând un Robocop ușor de uitat.
Peter Bradshaw – The Guardian
Remakeul lui Jose Padilha la filmul cu accente noir și amuzante al lui Paul Verhoeven se transformă într-un film de acțiune plictisitor.
Chris Hewitt – Empire
De-a lungul său, un personaj se referă la RoboCop ca fiind „Omul de Tinichea” , iar pentru a da credit filmului, acesta încearcă în mod disperat să aibă suflet. Oh, dar măcar dacă ar fi avut creier.
Leslie Felperin – Hollywood Reporter
Acest remake al filmului clasic din 1987 despre o societate distopică are actori mai buni, un scenariu mai meticulos realizat și, evident, efecte mai spectaculoase, dar îi lipsește charisma originalului.