Rocker (2012)

Rocker

Scenariu:
IM-18 Interzis minorilor sub 18 ani
36%
Premieră:
22-02-2013
Gen:
Durată:
91 minute
Site oficial:
Rocker (2012)
Distribuitor:
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Fără personaje cu care să empatizezi şi fără o structură narativă solidă, cel de-al doilea lungmetraj al lui Marian Crişan nu este decât un alt film de la care ar trebui să ieşim fericiţi cu viaţa pe care o avem, iar mulţi, cu siguranţă, nu vor aştepta să treacă toate cele 91 de minute pentru a face asta.
Ioanina Pavel – Raluk
Si da, e de vazut si de bagat la cap, cu noile bune (coloana sonora – pe val!) si cu vechile rele (cadrul secventa gratuit – pe duca!), iar daca scartaie la capitolul executie, cred totusi ca e un pret mic de platit pentru primul nostru film cu rockeri.
Mihnea Columbeanu – Cinemagia
„Rocker” este un spectacol cinematografic convingător şi agreabil – în contextul său sumbru cu trimiteri tragice – a cărui liniaritate şi destructurare se compensează prin dramatism, dinamism vizual (chiar şi în raport cu caracterul static al evoluţiei în timp), stil plastic şi joc de calitate al actorilor.
Dragoş Marin – Film Reporter
Rocker e un pas înapoi pentru Marian Crişan (care poate mai mult şi mai bine) şi nu-şi justifică pe de-a-ntregul statutul de lungmetraj.
Ionuţ Mareş – Marele Ecran
Muzica rock exclusiv diegetică funcţionează de altfel ca un metronom, într-un film atent controlat şi intens în cea mai mare parte.
Neil Young – Hollywood Reporter
Din păcate, nu aduce aproape nimic nou în ceea ce privește scenariul, imaginea sau atmosfera – nici măcar locurile din Oradea nu sunt exploatate la maximum.