Rush (2013)

Rush: Rivalitate şi adrenalină

Premieră:
27-09-2013
Durată:
123 minute
Site oficial:
Rush (2013)
într-o competiție a ultimelor apariții cinematografice, Rush/ Adrenalină și rivalitate este un film câștigător, care o să vă placă și o să vă și pună pe gânduri.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Cu un monolog final emotionant care inchide ca o concluzie lucrurile nerostite, “Rush” castiga o cursa. Dobandeste titlul pentru una dintre cele mai bune analize si documentari a unei confruntari sau rivalitati cu numitor comun- aspiratia.
Andrei Mutuligă – Cinefilul de serviciu
Într-o industrie a filmului unde se promite mai mult decât se oferă, “Rush” inversează tactica, surprinde plăcut și iese câștigător.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
O scenă din film, cea în care Lauda conduce „ca un boşorog” o maşină pe dealurile Toscanei, are toate şansele să se califice într-un top al celor mai reprezentative secvenţe din 2013.
Leland Montgomery – Paste Magazine
Nu este despre mașini – este despre modul în care interacționăm cu oameni diferiți de noi, ceea ce învățăm de la ei și cum acele experiențe ne îmbogățesc viața.
Manohla Dargis – New York Times
Dl. Howard nu vrea doar să te trimită într-o mașină de Formula Unu, ci vrea să te facă să ajungi în mintea pilotului mașinii.
Peter Travers – Rolling Stone
Rush reușește să devină unul dintre cele mai mari filme despre curse din istorie. De ce? Pentru că, în timp ce mașinile se răsucesc și strălucesc în ploie în momentul culminant al Marelui Premiu al Japoniei, nu pierdem nicio clipă ceea ce este uman în spatele volanului.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Rush ar fi trebuit să ne facă sângele să o ia razna, dar filmul lui Ron Howard despre Formula Unu nu reușește să fie prea îndrăzneț.
Susan Wloszczyna – RogerEbert.Com
S-a simțit imediat faptul că această călătorie se bazează pe o formulă. Iar, pentru mine, asta m-a deconectat.
Ian Freer – Empire
Nu se abate foarte des de la formula obișnuită a unui film de acest gen, dar Rush reușește să ofere cele mai extraordinare imagini din F1 create pentru film.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Rush se lovește de câteva probleme, dar în cele din urmă reușește să prezinte intelectul a doi bărbați care nu se simt în viață decât atunci când înșeală moartea.
Peter Bradshaw – The Guardian
Filmul lui Ron Howard despre starul petrecăreț britanic de F1 James Hunt și rivalul său, total opus, Nikki Lauda, este o încântare rapidă și furioasă.
Laremy Legel – Film.Com
Unul dintre filmele rare despre sport care reușește să fie captivant atât ca o dramă, cât și ca un spectacol.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Actorii principali strălucesc într-o prezentare captivantă despre doi aprigi rivali se luptă pentru titlul din 1976 al Formulei Unu.