Savages (2012)

Brutele

Premieră:
07-09-2012
Site oficial:
Savages (2012)
Distribuitor:
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
O revenire în formă a jumătăţii întunecate a lui Stone, Savages este plin de energie brută şi ceva, dar nu prea mult, umor.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Savages reprezintă ceea ce ar fi trebuit Oliver Stone să facă de mai mult timp: un thriller cu multe schimbări de situaţie, fără morală şi provocator, care să fie lipsit de orice relevanţă socială sau politică.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Stone este un regizor care în dese rânduri a lăsat impresia că orice merită realizat merită suprasaturat, iar slăbiciunea sa pentru excese sângeroase de orice fel îi subminează mult din munca sa bună.
A.O. Scott – New York Times
Savages este un noir pe timp de zi, un western, un film despre prieteni drogaţi şi o poveste de dragoste, ceea ce indică faptul că este o zăpăceală. Dar, este, de asemenea, şi foarte captivant.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Savages reprezintă cel puţin o parţială renaştere a jumătăţii sălbatice a regizorului, mai halucinantă, violentă, sexuală.
Eric Kohn – Indie Wire
Indiferent cât de neliniştitor Savages devine, acesta păstrează urme genetice de ADN preluate de la basme.
Savages pare că îl găseşte pe Oliver Stone în cea mai bună formă a sa, încercând orice pentru a crea ceva care să rămână peste timp şi se lasă încă o dată purtat de plăcerea de a realiza filme.
Norm Schrager – Paste Magazine
Probabil că a existat un secret pe platoul de filmare la Savages, care nu a ajuns la toţi cei care trebuia, făcând din Savages o harababură.
Eric D. Snider – Film.Com
Savages reprezintă un film de colecţie marca Stone.