Premieră:
15-04-2011
Gen:
Site oficial:
Scream 4 (2011)
Distribuitor:

https://youtu.be/D5TsZ6iyaH4

Betsy Sharkey – L.A. Times
Satira este de cea mai bună calitate și asta se datorează întoarcerii scenaristului Kevin Williamson, cel care a creat și originalul Scream din 1996. (…) Iar directorul de imagine Peter Deming îi oferă cel mai bun look pe care l-a avut vreodată această serie.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
Primele minute ale lui Scream 4 sunt mai bune (și mai surprinzătoare) decât oricare altele de când Drew Barrymore a răspuns pentru prima dată la telefon în 1996. Este o amintire plăcută a tot ceea ce a făcut din Scream un succes la început.
Roger Ebert – Chicago Sun Times
Scre4m oferă exact ceea ce publicul așteaptă de la el: o victimă după alta fiind tăiată, înjunghiată, ciopârțită și toată lumea intră în joc. Poate că asta consideră publicul larg că înseamnă divertisment.
Robert Guy Davis – The Vine
Este un sequel și e unul bun, de care franciza Scream poate fi mândră.
Mike Hale – N.Y. Times
La fel ca și predecesorii săi, Scream 4 înlocuiește valorile unei povești bine spuse și ale suspansului de calitate cu ideea de a gusta gluma. Din păcate, în cei 11 ani care au trecut de la Scream 3, gluma s-a învechit.
Bill Gibron – FilmCritic
În realitate, este greu să-mi dau seama dacă Scream 4 a ieșit din dorința de a mai face ceva bani sau dintr-o pură naivitate.
Erin Free – FilmInk
Cele mai bune filme horror au reflectat întotdeauna timpurile în care au fost făcute. Însă Scream 4 merge mai departe: nu doar reflectă cu fidelitate vremurile în care trăim, dar îndrăznește să le respingă, arătând cu hotărâre degetul mijlociu unei lumi care pare că a luat-o razna.
David Hughes – Empire
Dacă se va dovedi că Scream 4 este ultima parte a seriei, este păcat că aceasta se încheie nu cu un țipăt, ci cu un scâncet.
Peter Travers – Rolling Stone
Scream 3 a avut premiera în 2000, ceea ce în ani-Bieber înseamnă acum o sută de ani. Aveam nevoie de un nou sequel? Nu prea. Dar scenaristul Kevin Williamson și regizorul Wes Craven, care au lucrat împreună și la primul Scream din 1996, s-au gândit să se amuze puțin realizând Scream 4 din perspectiva noii lumi pline de tweet-uri, sms-uri și imagini porno.
Laremy Legel – Film.com
Acesta nu este în niciun caz un film demn de luat în seamă, însă este unul bine realizat și, prin urmare, merită puțină apreciere.
Phelim O’Neill – The Guardian
Neinspirat, deloc original, Scream 4 eșuează în a mai speria pe cineva.
Eric Goldman – IGN
Prima parte rămâne cea mai bună, dar, per total, Scream 4 este peste amuzamentul din Scream 2 sau monotonia din Scream 3.
Există suficientă energie în Scream 4, pe care am apreciat-o, dar, în cele din urmă, am rămas cu impresia că sineva s-a gândit că ”Nu trebuie decât să aruncăm oameni frumoși în fața camerei și apoi să-i înjunghiem până mor și avem un film”.
Drew McWeeny – Hitfix
Mai degrabă aș prefera să mă uit la un film horror bun, care urmează regulile genului sau, uneori, le încalcă, decât la unul care-mi tot repetă că nu reprezintă decât o reflectare a genului.