secretul-poster

Secret in Their Eyes (2015)

Secretul

Regia:
Scenariu:
15%
Premieră:
04-12-2015
Durată:
111 minute
Distribuitor:
,
Iulia Matache – CinEmil
Imi plac filmele si serialele politiste, cu investigatii si crime, dar filmul asta surpinde ceva in plus, drama unei mame ce nu isi gaseste linistea pana ce cel care i-a omorat fiica nu plateste pentru faptele sale.
Josh Lasser – IGN
Este un film de atmosferă plictisitor, unul care are idei bune, dar sunt înăbușite de propriul scenariu.
Robert Abele – Los Angeles Times
Este ironic cum filmul lui Campanella reprezintă un mix de tonalități, potrivindu-se pentru cineva care a luat o pauză de la a regiza serialul „Law & Order”, deși acest remake are exact punctele unui serial cu avocați.
Stephen Holden – New York Times
Trist de spus: Există mai multă pasiune într-un episod obișnuit din „Law & Order”.
Peter Travers – Rolling Stone
Nu a fost o idee atât de bună realizarea unui remake al thrillerului argentinian care a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film într-o limbă străină. Versiunea americană are o distribuție greșită, este prost gândit și este nelegitim.
Jordan Hoffman – The Guardian
În întunericul din cinematograf, secretul din ochii tăi poate fi reprezentat de faptul că până la revelațiile din actul al treilea ai închis ochii de plictiseală.
Sheri Linden – Hollywood Reporter
Este uneori mai captivant, dar alteori îi lipsește nuanța predecesorului său, și chiar dacă în dese rânduri seamănă mai mult ca un serial TV decât ca o experiență cinematografică, reprezintă un film solid pentru genul său.
Susan Wloszczyna – RogerEbert.Com
Ceea ce lipsește aici este tensiunea care să te țină cu sufletul la gură, specifică thrillerelor bune.