Seven Psychopaths (2012)

Şapte psihopaţi şi un câine

Premieră:
21-12-2012
Distribuitor:
Angela – Anzhela Movies
O parodie care isi mentine starea constanta, se etaleaza sub forma unei explozii de momente ilare si adrenalina compusa din scenete de sclipire.
Regizorul și scenaristul Martin McDonagh demonstrează încă o dată (după originalul In Bruges) că deține capacitatea de a da viață unor scenarii originale, tăioase și incredibil de amuzante, susținute și de o interpretare actoricească impecabilă.
Dragoş Marin – Film Reporter
De la Kiss Kiss Bang Bang încoace nu am mai văzut aşa ceva – un film ce intră direct în galeria de clasic-cult, care (pentru că) îşi asumă cu atâta candoare originile pulp, livrând cinefililor plăcere pură.
Peter Bradshaw – The Guardian
După ceva timp, naraţiunea dă greş, ideile se estompează, iar filmul devine plictisitor…
CJ Johnson – FilmInk
Copie fidelă a filmelor lui Tarantino şi plin de momente create doar pentru a-ţi pătrunde pe sub piele, dar finalul este excelent şi, totuşi, există câteva interpretări deosebite.
Kim Newman – Empire
Foarte antrenant, cu replici de memorat şi cu o distribuţie perfectă, dar rezultatul final este unul puţin lipsit de profunzime.
Jonah Flicker – Paste Magazine
Sunt multe adăugate în film, dar nu contează cu adevărat decât faptul că te face să te simţi bine.
Peter Travers – Rolling Stone
Este o distracţie nebună.
Manohla Dargis – New York Times
Dl. McDonagh a scris şi regizat o comedie de o cruzime care se bazează pe ideea dubioasă că spectacolul eşecului creativ este comic (în loc de absurd).
Kenneth Turan – Los Angeles Times
O colecţie de momente ciudate, pe care nici măcar interpretările antrenante ale actorilor Colin Farrell, Sam Rockwell, Woody Harrelson, Christopher Walken şi Tom Waits nu le poate lega în ceva concret.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Toţi actorii interpretează bine. Şi ca orice scenarist – precum Tarantino, spre exemplu, care este probabil inspiraţia lui McDonagh – aduce la viaţă aceste persoane, iar apoi rămâne uimit de ceea ce a creat.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
Un energic și demențial film de comedie criminal, realizat într-un LA noir.
Laremy Legel – Film.Com
Dacă ai chef să te înveselești, nu trebuie să te uiți în altă parte.
Geoff Chapman – IGN
Ciudata comedie neagră Seven Psychopaths este acel gen de film indie pe care îl găsești rătăcit pe undeva într-un magazin video sau pe o platformă online, pe care te vei găsi nevoit să-l recomanzi tuturor prietenilor tăi.
David Rooney – Hollywood Reporter
Sunt mai multe poante decât momente cu greutate în al doilea film de lungmetraj al lui Martin McDonagh, dar tot există multe lucruri care să te încânte.
Drew McWeeny – HitFix
Seven Psychopaths este, probabil, cea mai interesantă convenție a narațiunii de la Adaptation, și funcționează în primul rând ca o comedie, dar și ca un comentariu adus întregii idei a violenței carre a ajuns divertisment.
Eric Kohn – IndieWire
Seven Psychopaths nu se ia prea mult în serios și invită pe privitori să facă același lucru. Dar, fiecare moment important este ca o doză creativă administrată spectatorilor.