Premieră:
04-06-2010
Magda Georgescu – Raluk.ro
Daca v-a placut deci serialul, mergeti sa vedeti filmul (oricum veti face asta) si chiar cred ca va va placea chiar daca este slab. Simpla revedere a celor 4 femei va va bucura nespus. Si veti trece probabil cu vederea cat de slab este filmul. Daca insa nu ati fost fani ai serialului, credeti-ma ca nu merita sa vedeti filmul. Nu doar ca nu veti intelege de ce aceasta serie a avut atatia fani, dar va veti plictisi ingrozitor. In general, un must-avoid pe care sigur fanele nu il vor ocoli.
Alexandru Ţîrdea – cineblog
Sex and the City 2 este un film total lipsit de moralitate, promovează un stil de viaţă desfrânat, o conduită necorespunzătoare, patru personaje feminine care cred că le-au văzut pe toate, dar nu ştiu nimic, ci se zbat într-o mediocritate flamboaiantă, având impresia că viaţa aceasta reprezintă motivul pentru care oamenii s-au născut. În clipa de faţă nu mi-aş dori să fiu Michael Patrick King, regizorul şi scenaristul acestui cocktail scump şi fad. Mi-ar fi ruşine să ies din casa mea de milioane de dolari şi să mă prezint drept creatorul unui film atât de slab.
oanna – FilmBlog
E pacat ca au reusit atat de usor sa transforme in kitsch un concept misto, al carui fan am fost si o sa fiu in continuare. Doar din nostalgia vremurilor trecute aleg sa ma delectez cu continuarile reduse la superficial, care iau doar luciul apei, cu umor, ce-i drept, dar tot luciul apei ramane iar la final ma simt oarecum inselata. Amuzata, dar inselata.
Roger Ebert – Chicago Sun Times
Stilul vizual al filmului este dezastruos. Regizorul Michael Patrick King filmează plictisitor dialogurile desprinse parcă dintr-un sitcom, alternând, apatic, prim-planul cu planul general.
A.O. Scott – N.Y. Times
Un miros urât domină în tot acest film, ca o adiere a unui parfum ieftin.
Cindy White – IGN
Deci vrei să ştii cât de prost este Sex and the City 2? Păi, primele 15 minute sunt rezervate unei nunţi de homosexuali şi aceasta este cea mai interesantă parte a filmului.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
De când Sex and the City a devenit atât de lung şi spune atât de puţine?
William Thomas – Empire
Acesta pare mai mare şi mai impunător decât precedentul film. Dar multe din glume par deplasate, în timp ce stereotipiile Orientului Mijlociu sunt şocant de stângace.
Betsy Sharkey – L.A. Times
Satira e moale, ironia e dezamăgitoare, iar umorul e slab.
Massawyrm – Ain’t it Cool
Dacă se poate spune ceva despre Sex and the City 2, este că nu e nici pe departe atât de îngrozitor ca primul film. Dar această versiune a SATC nu m-a făcut nici măcar să mă obosesc să-mi trag un glonte în cap doar ca să fac totul să se oprească mai repede.
Stephen Farber –Hollywood Reporter
Un sequel mult prea lung, dar are mult mai mult umor decât prima parte.
Sean O’Connell – Film Critic
Regizorul King pare că a rămas fără lucruri interesant pe care le poate spune despre Carrie Bradshaw şi compania.
Alice Tynan – The Vine
Mr. Big (Chris Noth) se întreabă la începutul filmului: „Am dat-o-n bară?” Ca să-i răspund pe scurt lui Noth: DA. Dar nu te îngrijora, acelaşi lucru se poate spune şi despre restul echipei.
Annette Basile – Film Ink
Deşi seamănă mai mult cu un episod tv mult prea lung, acest sequel amuzant va mulţumi cu siguranţă fanii.
Kate Muir – The Times
Ştiam de la bun început că Sex and the City 2 va fi superficial, dar se pare că Carrie şi co. şi-au „aranjat” şi creierele cu botox.
Mia Mask – NPR
Nu trebuie să fii un fan al Sex and the City ca să apreciezi cum se cuvine umorul kitsch din acest film. Pe de o parte serial tv, pe de altă parte blockbuster hollywoodian, SATC 2 este în întregime o satiră. Şi e greu să nu-ţi dai seama că face haz chiar de sine, de materialismul ce caracterizează orice astfel de franciză.
Peter Bradshaw – The Guardian
Carrie şi prietenele ei pleacă în Orientul Mijlociu într-un sequel plictisitor.
Francesca Rudkin – New Zealand Herald
Stilul înlocuieşte substanţa în acest dezamăgitor sequel.
Peter Travers – Rolling Stone
Echivalentul a cinci ore şi jumătate de episoade vizionate încontinuu.
Nicholas Barber – The Independent
Mai degrabă aş petrece o noapte cu nişte zombie canibali decât cu fetele astea!
Laremy Legel – Film.com
Chiar dacă nu e un film pentru mine, SATC 2 este unul în care multe femei vor găsi plăcerea de a evada.
Alonso Duraide – HITFIX
Este versiunea mai proastă şi mai plictisitoare a primei părţi, doar că acţiunea se desfăşoară de data asta în Abu Dhabi.
Roanne Lee – China Post
Carrie Bradshaw & Co. au revenit fără să aibă nimic nou de spus.