Stand Up Guys (2013)

Trei tipi duri

Scenariu:
NR-15 Nerecomandat sub 15 ani
61%
Premieră:
08-03-2013
Durată:
95 minute
Angela – Anzhela Movies
Al Pacino danseaza. Din nou. ”Stand up Guys” este filmul testament al sau in primul rand si mai apoi al altor doi maestri care defileaza cu un interes comun pentru a compune momente de nostalgie. Pentru noi si pentru ei.
Delia – Filme-carti
Placerea de a revedea 3 mari actori evoluand “shoulder by shoulder” face toti banii!
Radu Acsinia – Raluk
Stand Up Guys nu este un film recomandat, nici macar pentru fanii foarte fideli ai vreunuia dintre cei 3 mari actori din distributie. Reuseste sa dea rateu atat la jocul actoricesc si la scenariu, cat si la directia generala a filmului.
Leland Montgomery – Paste Magazine
Stand Up Guys are ceva excelent dar şi amar în acelaşi timp.
Peter Travers – Rolling Stone
Unii actori nu au nevoie de un material de top. Numai plăcerea de a fi în compania lor este suficientă. Iar astfel Al Pacino, Cristopher Walken şi Alan Arkin face din filmul fără substanţă Stand Up Guys un divertisment de calitate.
Stephen Holden – New York Times
Filmul, regizat de Fisher Stevens şi scris de Noah Haidle, nu este practic despre mare lucru, ci reprezintă numai o scenă în care starurile sale să se dezlănţuie.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
În ciuda unor lucruri previzibile – şi inevitabila glumă cu Viagra – filmul este intelgint în modul în care prezintă costul plătit pentru a avea conexiuni în mafie şi costul şi mai mare al vârstei înaintate.
Max Nicholson – IGN
Comedia din film nu este una de cea mai bună calitate, dar Stand Up Guys are suficiente momente emoţionante, de acţiune şi de interpretare pentru a face lucrurile interesante.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Stand Up Guys îţi reaminteşte că aceşti trei actori sunt prea buni pentru a se coborî la nivelul unei parodii de mâna a doua, chiar dacă se află într-un film care le cere aşa ceva.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Câteodată castingul face totul.
Jordan Hoffman – Film.Com
Dezamăgitor, deşi nu e în totalitate fără valoare.
Duane Byrge – Hollywood Reporter
Interpretări de excepţie ale lui Pacino, Walken şi Arkin, care dovedesc că vârsta mai înaintată nu le fură din talentul dobândit.