supravietuitoarea-poster

Survivor (2015)

Supravieţuitoarea

Scenariu:
AP-12 Acordul părinților pentru copii sub 12 ani
5%
Premieră:
12-06-2015
Durată:
96 minute
Site oficial:
Survivor (2015)
Distribuitor:
Andreea Mihai – Couch.Ro
Survivor este un efort cinematografic catalogat drept film de actiune, crima si suspans, si desi e extrem de calm pentru o pelicula de acest gen, reuseste cumva sa avanseze povestea pana in puncte credibile.
Mihaela Mândru – Filme-carti
„Supravietuitoarea” este incercarea nereusita a unei echipe de a da viata si stralucire unui scenariu imposibil, improbabil, o poveste ce s-a dorit un omagiu adus oamenilor ce asigura siguranta contra terorismului, dar care ajunge sa fie ofensatoare prin inexactitatile, neprofesionalismul si ridicolul procedurilor pe care le prezinta.
Peter Bradshaw – The Guardian
Un thriller de spionaj învechit, întortocheat fără să aibă o intrigă.
Josh Lasser – IGN
Filmul este în mod particular o dezamăgire, având în vedere că McTeigue a regizat de asemenea și V for Vendetta, o prezentare mult mai provocatoare și capivantă a lumii după evenimentul tragic din 11 septembrie.
Peter Sobczynski – RogerEbert.Com
Pare un film creat pentru cablu, care este susținut o vreme de câteva interpretări puternice, înainte să se coboare în mediocritate prin scenele absurde de final.
Neil Genzlinger – New York Times
Filmul, regizat de James McTeigue, investește totul în finalul grandios din Times Square noaptea Anului Nou, dar scena pare creată de persoane care nu au fost cu adevărat în Times Square în noaptea Anului Nou și va fi ridicolă pentru oricine care a fost.
Gary Goldstein – Los Angeles Times
Printre acțiunea plină de goluri și personajele incomplete se ascund mesaje despre răzbunare, lăcomie, război și efectele acțiunii teroriste din 11 septembrie.