terminator-genisys-poster

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys

AP-12 Acordul părinților pentru copii sub 12 ani
38%
Premieră:
03-07-2015
Durată:
126 minute
Distribuitor:
Angela Georgiana Alexandr – CineAmator
[…] filmul lucreaza elegant in respectarea modelului initial, asta in pofida unor interpretari ideal(ist)e.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Terminator: Genesys oferă acţiune din plin, câteva confruntări spectaculoase între eroii metalici şi răsturnări de situaţie ce iau ochii de la găurile din scenariu…
Emil Călinescu – CinEmil
Terminator Genisys este ceea ce ar trebui sa fie: un film cu multa actiune, bine realizat vizual, bine interpretat, dar cliseic si previzibil.
Andreea Mihai – Couch.Ro
De o fluiditate remarcabila, atat in miscare, imagine, scenariu si viteza, filmul pare sa fi gasit reteta perfecta pentru o idee care a fost cu mult inaintea vremurilor sale…
Cristina Zaharia – Port.Ro
Din păcate, filmul nu se leagă şi pierde mult din cauza scenariului însăilat, scris parcă pe genunchi, în metrou.
Peter Bradshaw – The Guardian
Este ca și cum s-ar fi întors în timp să ucidă amintirile noastre despre primul film și să distrugă reputația francizei.
Peter Travers – Rolling Stone
Terminator Genisys rulează la tot potențialul său de acțiune atunci când regizorul Alan Taylor urmează modelul creat de James Cameron în primele două filme, încă gloria acestei francize.
Andy Crump – Paste Magazine
Am mai văzut asta până acum, dar cu miză mai mare și realizat mai bine.
Geoffrey Macnab – The Independent
Terminator Genisys suferă din cauza scenariului întortocheat, prea agitat, care reușește să fie incredibil de complicat și ciudat de superficial.
Christy Lemire – RogerEbert.Com
Din nefericire, a devenit mult prea neserios și face prea mult referire la primele filme, până într-atât încât ajunge la granția parodiei.
Erin Free – FilmInk
…este cumva un omagiu adus unui film măreț, însă în același timp își bate și joc de el.
Mark Olsen – Los Angeles Times
Poate reprezenta prima probă cu privire la faptul că modul actual de gândire de la Hollywood asupra sequelurilor de cele mai multe ori duce la decizii greșite și filme proaste.
Manohla Dargis – New York Times
Evocă în continuu fără rost primul film. Ceea ce reprezintă o greșeală evidentă, deoarece nu face decât să ne aducă aminte de originalul Dlui. Cameron în timp ce vedem această reprezentație care se clatină.
Eric Goldman – IGN
Este clar mai distractiv decât plictisitorul, mult prea seriosul Terminator Salvation.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Filmul se mișcă greoi, de multe ori plictisitor; nu arată niciun pic că ar fi avut cineva grijă de realizarea structurată, atentă a scenariului. Iar vizual, am mai văzut aceste imagini, sau multe ca ele, de multe ori…