That’s My Boy (2012)

Băiatu' tatii

Premieră:
17-08-2012
Eric D. Snider – Film.com
Lungit cumva la 116 minute, filmul oferă șapte sau opt replici cu adevărat inteligente, însă acestea sunt anulate de toate celelalte momente de o prostie inutilă care le înconjoară.
Eric Goldman – IGN
[filmele din ultima vreme cu Adam Sandler] par a fi parodii, la parodii, la alte parodii, și îmi vine greu să înțeleg de ce s-au cheltuit milioane de dolari pentru a produce și a lansa aceste filme, care nu au alt rol decât să pedepsească publicul. Și așa ajung la That’s My Boy și la așteptările mici pe care le aveam de la el și la cât de surprins am fost să văd că filmul nu e deloc îngrozitor, ci, mai degrabă, mediocru.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Uitându-mă la Sandler în That’s My Boy, cel mai recent atac al său la adresa subtilității, bunului gust și al altor valori, pentru care un critic ca mine ar trebui să-l desființeze, având în vedere atitudinea sa, nu pot spune că am râs mult (deși atunci când am râs, am râs tare).
Geoff Berkshire – HIT FIX
Ar fi putut să folosească mai puțin caracterul copilăros al lui Sandler și mai mult pe cineva care să împingă lucrurile într-o direcție mai întunecată, mai periculoasă.
David DeWitt – New York Times
Bucurați-vă, copii de clasa a 5-a! “That’s My Boy” este exact genul vostru de film.
Justin Lowe – Hollywood Reporter
Regizorul Sean Anders și scenaristul David Caspe fac totul aproape ca la carte, numai că filmul este copleșit de momente care nu se dovedesc a fi prea amuzante.
Atunci când Adam Sandler lasă deoparte comediile sale stupide cu rating PG-13 (unele sunt oarecum amuzante), lucruri minunate se întâmplă.
Erin Free – FilmInk
unul dintre cele mai bune filme ale lui Adam Sandler din ultimii ani
Anthony Morris – The Vine
Povestea este slabă, personajele sunt un eșec, Samberg nu este utilizat suficient de bine pe cât ar fi putut fi, pentru fiecare glumă oarecum bună este o alta care eșuează, iar Sandler nu este suficient de carismatic pentru a face din aceste glume mai mult decât niște glume nesărate.
Ilan Preskovsky – Channel 24
Este cumplit de oribil. Și, hey, Vanilla Ice apare în acest film. Nu, nu știu nici eu de ce, dar poate că această prezență îl va convinge pe Adam Sandler să își găsească o nouă carieră. Și prin ”o nouă carieră” vreau să spun orice, de la spălător de geamuri, la vânzător de burgeri sau bancher – sau orice altceva. Doar, vă rog, țineți-l departe de cinematografele noastre.