The Age of Adaline (2015)

Secretul lui Adaline

Premieră:
01-05-2015
Durată:
110 minute
Andreea Mihai – Couch.ro
The Age of Adaline este o poveste usor neconventionala, si daca sunteti fani ai iubirilor dificile, misterioase, perene si fascinante, acesta e filmul potrivit pentru voi.
Cristina Zaharia – Port.ro
Însă, dincolo de povestea cuminte şi fantastică, de distribuţia solară, filmul te prinde în mreje cu cele mai retro, mai elegante şi mai distinse costume pe care le-aţi văzut în ultimul timp.
Dragoș Diaconu – Edge and Back
Per total, recomand acest film mai mult ca un film care poate, pe alocuri, suscita anumite reflexii, plecand ca premiza pseudo-stiintifica cum ca unii oameni nu ar mai putea imbatrani datorita unor inlantuiri rare de evenimente, si nu ca un film de dragoste, pentru ca aici povestea urmeaza un scenariu tipic hollywoodian cu tot cu happy-end, si nu ne surpinde in niciun fel.
Scott Wold – Paste Magazine
Cât de plăcut ar fi fost acest film al regizorului Lee Toland Krieger dacă n-ar fi fost atât de haotic.
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.com
N-am mai văzut un film care să te lase indiferent atâta timp și, în momentul în care tocmai erai pregătit să spui că e ok și atât, să devină atât de antrenant.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
O poveste de dragoste minunată și suspect de interesantă prin felul în care se folosește de metafizică pentru a manipula sentimente.
Manohla Dargis – New York Times
Se-ntâmplă prea des ca parada Adalinei de rochii, genți și haine de epocă să țină locul unei experiențe cinematografice autentice.
Leah Greenblatt – Entertainment Weekly
Adaline este plăcut de urmărit și ne amintește că dragostea, chiar și atunci când e complicată sau dureroasă sau nu rezistă, este de preferat imortalității.
Jordan Hoffman – The Guardian
Deși în multe momente este absurd, Age of Adaline e suficient de bine realizat pentru a-și găsi fani printre amatorii de filme de epocă.
Jon Frosch – Hollywood Reporter
Blake Lively radiază într-o melodramă care e prea politicoasă pentru binele ei.
Ellen Becker – FilmInk
Regizorul indie Lee Toland Krieger a reușit să realizeze un film high-concept, care are un farmec inocent ce face trimitere la Epoca de Aur a Hollywoodului.