grimsby-poster

The Brothers Grimsby (2016)

Grimsby

Premieră:
04-03-2016
Durată:
83 minute
Emil Călinescu – CinEmil
Avem scene amuzante de la un capat la celalalt al filmului. Radem din primul minut pana la ultima scena. Fix acesta este motivul filmului: sa radem. Si o facem din plin pe parcursul celor 82 de minute.
Ștefan Apostol – MovieNews
Filmul abundă de realizări remarcabile din punct de vedere cinematografic, în toată complexitatea lui, dar și prin umorul specific britanic, bine punctat de Sasha Baron Cohen în contrapunct cu rigiditatea și răceala lui Mark Strong.
Demetrios Matheou – Indiewire
Oricât de amuzant ar fi Grimsby, e destul de evident că nu-i solicită tot potențialul lui Cohen; avem nevoie de el în ”Borat mode”.
Chris Tilly – IGN
Dacă îți lași conștiința socială la ușă și nu te deranjează o intrigă subșire și niște personaje fără nicio substanță, atunci Grimsby ți se va părea foarte, foarte amuzant.
Leslie Felperin – Hollywood Reporter
Baron Cohen și Strong sunt niște performeri buni și cele mai bune momente sunt cele în care interacționează fizic unul cu celălalt […]. Dar scenariul […] nu este foarte darnic și cu celelalte personaje.
Geoffrey Macnab – The Independent
Momentele sale comice îl fac pe Grimsby să treacă peste intriga absurdă.
Helen OHara – Empire
Gusturile proaste pot fi foarte amuzante, stârnind râsul chiar și-n cazul celor mai rezervate persoane și oferind oportunitatea de a te gândi la lumi noi. Dar mai sunt și gusturi proaste care-ți produc greață.
Peter Bradshaw – The Guardian
Sacha Baron Cohen vine cu o interpretare de nota 8 – dacă nu chiar de nota 6 – în această nouă comedie modestă care, practic, mi-a anulat dorința de a o plăcea.