the-h8ful-eight-poster

The Hateful Eight (2015)

Cei 8 odioşi

Premieră:
15-01-2016
Durată:
187 minute
Distribuitor:
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Cel mai trist lucru este că nu poți vedea decât o singură dată The Hateful Eight pentru prima dată.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
„The Hateful Eight” este provocator, are un subplot politic care se amesteca cu istoria, doar pentru a rezulta un produs aglomerat cu personaje prostanace, prinse intr-o poveste brutala, care poate soca daca nu esti familiarizat cu stilul viscearal al regizorului – o investitie buna pentru fani sau pentru cei care vor sa il descopere.
Emil Călinescu – CinEmil
Este extrem de bine jucat si chiar daca-mi doream sa fie mai dinamic, imi pare foarte bun asa cum e.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Adevarul este ca The Hateful Eight este o poveste despre nimic, in care Tarantino si-a permis sa fie murdar si nesimtit, in limitele bunului simt artistic, si nu a avut nicio secunda de gand sa faca din filmul sau unul care sa fie un pariu sigur.
Alexandru – Filme-carti
Pelicula este, din punctul meu de vedere, o capodoperă.
Dragoş Marin – Film Reporter
The Hateful Eight e departe de a fi un clasic (cel puțin nu unul instantaneu) și mai greu de digerat decât ce ne-a dat Tarantino de la Jackie Brown încoace. Dar dacă aveți curajul să deschideți ușa bătută în cuie a prăvăliei lui Minnie, înăuntru vă așteaptă destule delicatese.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
„The Hateful Eight”/„Cei opt odioşi”, noua nebunie autoreferenţială a lui Quentin Tarantino, este, în subtext, un puternic film politic, camuflat sub forma unui western în care sângele acaparează treptat şi fără ezitare ecranul.
Anthony O’Connor – FilmInk
Clar nu va fi un film pentru toată lumea, dar pentru cei care pot suporta brutalitatea și nihilismul, sunt multe de iubit la The Hateful Eight.
Ian Freer – Empire
Pe moment ce piesele se leagă, investiția pe care ai făcut-o în aceste persoane și destinele lor începe să dea roade.
A.O. Scott – New York Times
O parte din urâțenia filmului reprezintă un semn de integritate și de relevanță. Dar, mare parte este prostească și nepotrivită, ca și cum ambiția intelectuală a Dlui. Tarantino și disciplina sa în modul construirii unei povești l-au lăsat în același timp.
Andy Crump – Paste Magazine
The Hateful Eight este impresionant prin intențiile și ideile sale.
Drew McWeeny – HitFix
Este o bucată de divertisment extraordinară.
Peter Travers – Rolling Stone
Aduce războiul acasă, cu toate implicațiile politice, geografice, sociale, sexuale și rasiale cu care ne confruntăm și astăzi.
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.Com
Controlul absolut al lui Tarantino asupra imaginilor nu înseamnă nimic în momentul în care pare că nu vrea sau nu poate să configureze propriul scenariu.
Jim Vejvoda – IGN
Înarmat cu umor malițios și cu o poveste intensă, filmul lui Tarantino The Hateful Eight este brutal în prezentarea relațiilor rasiale și natura umană, precum și în cea a violenței și a Vestului Sălbatic.
Geoffrey Macnab – The Independent
În stilul său familiar, Tarantino utilizează personaje de duzină și situații din vechile westernuri, dar le împinge către noi extreme.
Peter Bradshaw – The Guardian
Agatha Christie cu glume, arme și Samuel L Jackson.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Acești tipi răi iubesc să-și audă propriile voci.