The Lone Ranger (2013)

Legenda călăreţului singuratic

Premieră:
05-07-2013
Durată:
149 minute
Distribuitor:
Simona Mocanu – FilmeTari
Scena finală de acţiune are drept fundal sonor binecunoscuta uvertură a lui William Tell. Un mod bun de a încheia un film care îşi tratează seriozitatea cu mult umor.
Andreea Verde – metropotam
Are umor, actiune, personaje memorabile si un montaj alert care te tine in priza, timp de 149 de minute.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
un western cuminte si amuzant, cu o amprenta prea mare de Verbinski
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Fără a fi un insucces sigur, datorită popularităţii mondiale a lui Johnny Depp, resuscitarea eroului western va deveni un simbol al lipsei de inspraţie de la Hollywood şi o dovadă că uneori personajele adulate în trecut ar trebui lăsate în pace.
Harry Knowles – Ain’t It Cool News
Mi-a amintit, în multe privințe, de Green Hornet, al lui Seth Rogen. Un film pe care l-am plăcut pentru caracterul său stupid – chiar dacă aș fi preferat o abordare mai tradițională.
Kevin Jagernauth – The Playlist
cei mai mulți bani s-au dus pe scenele de acțiune, care, oricum, nu sunt mai bune decât scena spectaculoasă din deschidere. Dar în restul filmului? Poate ar fi trebuit rescris.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Adevărata problemă a lui Lone Ranger este că, pentru cei care sunt familiarizați cu multi-miliardara franciză Pirates of the Caribbean, aici nu există nimic proaspăt și captivant.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Genul de film care oferă prea mult, prea târziu și tot face să pară că este prea puțin.
A.O. Scott – New York Times
Încercând să combine grandiozitatea cu joaca, să satirizeze clișeele cu cowboy și indieni, dar și să facă un studiu al violenței, al lăcomiei și al manipulării, ajunge să fie de o incoerență enervantă.
William Goss – Film.com
149 de minute pline de flashback-uri, flashforward-uri și nicio surpriză
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Există suficient entertainment în această extravaganță care ține prea mult, dar, dacă va ajunge la nivelul de profitabilitate și la alte trei sequel-uri, este o altă discuție.
Drew McWeeny – HIT FIX
Cineva trebuie să care chestia asta în spatele hambarului și să-i tragă un glonț în cap. Este singurul lucru bun pe care-l merită acest film.