The Man with the Iron Fists (2012)

Omul cu pumni de fier

Regia:
Scenariu: ,
Din distribuție: , , ,
47%
Premieră:
07-12-2012
Distribuitor:
Ștefan Dobroiu – Cinemagia
Dacă îţi plac păruielile kung fu cu efecte speciale, îi poţi da o şansă acestui debut în regie al lui RZA, dar fii avertizat: filmul e o imensă varză, cu un scenariu atât de slab încât că ţi-e greu să descoperi un personaj în stare să te captiveze.
Dragoş Marin – Film Reporter
RZA e un tip carismatic şi există o doză de naivitate scuzabilă în felul în care înţelege să abordeze un stil la care e clar că ţine. Trimiterile explicite la Enter the Dragon (labirintul de oglinzi) şi sus-menţionatul Kill Bill (şi indirect, la toate filmele care l-au inspirat şi pe Tarantino) sunt omagiale, nu furăciuni. Dar un dram de structură şi ceva discernământ i-au lipsit să-i şi reuşească, iar ultimul act e pur şi simplu obositor.
vali c. – metropotam
O asa desfasurare de forte, atata sange si atata parodie ca in Omul cu pumni de fier nu am mai vazut de multa vreme.
Peter Bradshaw – The Guardian
E complicat, grosolan și plictisitor.
Owen Williams – Empire
Un amestec de dialog greoi și arte marțiale care nu reușește pentru nicio clipă să se transforme în acel măcel delirant la care cu toți ne așteptam.
Scott Wold – Paste Magazine
Nu încape îndoială că RZA este un monstru de talent și devotamentul său pentru acest proiect este evident. […] Dar, în final, The Man with the Iron Fists va trebui să se mulțumească cu faptul că a trecut linia de sosire.
Jordan Hoffman – Film.com
The Man With the Iron Fists este genul de film care, chiar dacă-l vezi de la început, ți se pare că ai ajuns undeva pe la jumate. Ca un exercițiu al genului pe care-l abordează, acesta este cel mai important compliment.
Drew McWeeny – HIT FIX
Poate că The Man With The Iron Fists nu este cel mai reușit sau cel mai cizelat film al anului, dar s-ar putea să fie cel mai plin de suflet…
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Este suficient de bine făcut și de amuzant încât să-i satisfacă pe fanii acestui gen de filme
Manohla Dargis – New York Times
The Man With the Iron Fists este […] rodul pasiunii unui cinefil adevărat, chiar dacă talentul său de cineast lasă de dorit uneori.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
S-ar putea să fie unul dintre cele mai bune filme proaste făcute vreodată.
Chris Carle – IGN
The Man with the Iron Fists este un film de acțiune antrenant, dar inconsistent. Cei care pot trece de asta, se vor distra bine de tot.