The Nutcracker and the Four Realms (2018)

Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri

AG - Audienţă generală
59%
Premieră:
30-11-2018
Durată:
99 minute
Distribuitor:
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Da, filmul a facut alegeri indraznete, care nu plac uneori (inclusiv ideea de politically corect), dar in final conteaza produsul care place – pe mine m-a introdus in ambianta de iarna, feerica, care poate fi scuza perfecta sa evadezi putin din monotonia sufocanta.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Mackenzie Foy e convingătoare în rol, făcând spectatorul curios și interesat să o însoțească prin Cele patru tărâmuri, primul înspăimântător, regatul Mamei Ginger, celelalte cu peisaje feerice.
Francesca Rudkin – New Zealand Herald
Este încântător să vezi un film care face alegeri curajoase, precum să includă balet realizat de remarcabila balerină americană Misty Copeland, atât ca un tribut adus originilor sale, cât și ca un nou mod de a spune povestea.
Neil Soans – Times of India
Fără nicio emoție sau entuziasm, este greu de crezut chiar și că tânăra audiență va fi captivată suficient pentru a urmări până la capăt acest film.
Clarisse Loughrey – The Independent
The Nutcracker nu există în memoria noastră ca poveste, ci ca un sentiment… Și, în pofida aderării sale la convenție, The Nutcracker and the Four Realms reușește să capteze acel spirit.
Christy Lemire – RogerEbert.Com
Rezultatul în ansamblu este departe de magia pe care o caută.
Peter Travers – Rolling Stone
Tchaikovsky trebuie că se răsucește în mormânt.
Helen O’Hara – Empire
Un basm fantastic și simpatic.
Cath Clarke – The Guardian
Pentru fanii dansului, nu este Crăciun fără The Nutcracker. Bănuiesc că, în anii care vor urma, programatorii TV vor simți același lucru cu privire la acest film.
Aisha Harris – New York Times
Un film de familie pentru Sărbători.
David Rooney – Hollywood Reporter
Povestea se încăpățânează să rămână fără entuziasm și farmec.