Third Person (2013)

Dragoste la persoana a treia

Premieră:
04-07-2014
Durată:
137 minute
Site oficial:
Third Person (2013)
Andrei Mutuligă – Cinefilul de Serviciu
Third Person reușește să fie un film vizionabil în ciuda nenumăratelor sale minusuri, și asta pentru că Paul Haggis știe cum să ofere un scenariu slab sub o formă care să-ți mențină interesul ridicat până în ultimul minut.
Marcel Prost – Cinemateca
Uneori ai impresia ca e un simplu film cu prosti, o ameteala de vieti ale unor oameni slabi, care oscileaza intre a fi prosti pe banii lor sau a fi prosti pe banii altora.
Mihaela Mândru – Filme-carti
137 de minute dureaza acest film pe care l-am perceput mai mult ca pe un joc, o provocare lansata de regizor – scenarist de a identifica finalitatea fiecarei povesti in parte si tragedia care le uneste.
Flavius Policală – F and G Must See
“Third Person” dezamăgește nu pentru că este un film slab, ci pentru că putea să fie un film excelent.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
“Third Person” atrage prin intrebarile care rasar dupa fiecare scena, atrage prin misterul personajelor si complexitatea povestii.
Christine N. Ziemba – Paste Magazine
Cel mai recent film al lui Paul Haggis se dorește a fi misterios și enigmatic, dar, în schimb, este o harababură incoerentă.
Peter Travers – Rolling Stone
Ambiția lui Haggis este admirabilă. Dar, ceea ce este pe ecran reprezintă o dezordine totală.
Stephen Holden – New York Times
Modul în care este spusă povestea este unul reticent, de parcă Dl. Haggis ar încerca să te păcălească (și pe dumnealui) să crezi că ar avea ceva de spus.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Narațiunile principale se întrepătrund între New York, Paris și Roma, fapt care este cel mai bun lucru din film: locuri pitorești.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Mai mult curios decât orice despre filmul în sine este modul în care această gafă artistică s-a întâmplat.
Susan Wloszczyna – RogerEbert.Com
Se pune prea mult accent pe idee decât pe poveste în sine, făcându-ne să punem prea multă energie în a descoperi conexiunile dintre personaje în loc să fim atrași de situația în care se găsesc.
Deborah Young – Hollywood Reporter
O distribuție excelentă, condusă de Liam Neeson, Adrein Brody, Mila Kunis și James Franco, nu dezamăgește, deși se chinuie să mențină lucrurile să nu se destrame la un film cu o durată de mai mult de două ore.
Catherine Shoard – The Guardian
O dramă cu estetica unei reviste glossy, dar cu o poveste cu puțină clasă.