One Direction: This Is Us (2013)

One Direction: Ăştia suntem

Premieră:
30-08-2013
Durată:
92 minute
Mark Olsen – Los Angeles Times
„One Direction: This Is Us” își lasă întrebările fără răspuns, ceea ce face din acest film nimic mai mult decât o colecție de amintiri fără un scop anume.
Miriam Bale – New York Times
Filmul conține suficient de multe scene cu băieții la bustul gol, ceea ce, cu siguranță, va fi pe placul fanelor. Dar mai interesează și pe altcineva?
Peter Bradshaw – The Guardian
Bănuiesc că o altă idee mai îndrăzneață a fost abandonată în favoarea acestui film promoțional despre turneul lor senzațional, dar trebuie să recunosc că este, totuși, o privire acceptabilă asupra unui fenomen.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
În esență, nu este nimic altceva decât un video de promovare pentru o mână de superstaruri drăguțe, cărora nu le vine să creadă cât de norocoși sunt. Fermecător. Dar, în același timp, un pic plictisitor. Și, cu siguranță, nu este un documentar.
Geoff Berkshire – HITFIX
„One Direction: This is Us” nu pare altceva decât un alt instrument de marketing.
Justin Lowe – Hollywood Reporter
Acest nou element, obligatoriu de văzut, din portofoliul celor de la One Direction, fără îndoială, le va spori popularitatea.
Anna Smith – Empire
Documentarul 3D al lui Morgan Spurlock despre această trupă pop britanică funcționează atât ca un film-concert pentru fani, cât și ca o privire de ansamblu asupra fenomenului care le-a adus faima acestor băieți.