Tomorrowland (2015)

Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine

45%
Premieră:
22-05-2015
Durată:
124 minute
Site oficial:
Tomorrowland (2015)
Distribuitor:
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Cu ceea ce ar putea fi usor confundat cu „The Last Mimzy” sau poate chiar si „Upside Down” (doua lumi complementare care se resping), regizorul Brad Bird impresioneaza prin efectele vizuale si prin curajul de a mai scrie astfel de povesti. Doar ca efectul de incomplet este simtit in multe cadre si asta aserveste productiei care ar fi putut deveni usor un blockbuster major al acestei veri.
Gruia – Metropotam
Tomorrowland este un film dezamagitor pentru adulti, plictisitor, plin de clisee si de teorii greu de inghitit, dar plin de intentii bune.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Dincolo de optimism, dincolo de salvarea umanitatii, de elogiul adus creatiei, inteligentei, protejarii naturii si educatia, “Tomorrowland” nu reuseste sa-si gaseasca drumul si ramane un proiect mediocru in marea de blockbusters lansate pe timpul verii.
Geoffrey Macnab – The Independent
Tomorrowland este slăbit tocmai de optimismul său neobosit.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Tomorrowland se duce prea departe, în prea multe direcții.
Peter Travers – Rolling Stone
Tomorrowland-ul lui Brad Bird, un eșec nobil despre a încerca să reușești, este scris și regizat cu un optimism sincer care te face să îl aplauzi chiar dacă se împiedică pe alocuri.
Eric Goldman – IGN
Are punctele sale slabe, dar reprezintă un film captivant, cu o mulțime de idei interesante.
A.O. Scott – New York Times
Nu este încă o mediocritate de franciză, ci un film realizat cu pasiune și convingere. Dar, nu este convingător sau fermecător.
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.Com
Filmul este o piesă de artă personală, care parte creată dintr-o pasiune încăpățânată.
Olly Richards – Empire
Bird și Lindelof au adăugat tot ceea ce au în acest film și, în afară de o pauză pentru a respira la final, au realizat ceva foarte amuzant, surprinzător și plin de minunății.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Toți cei implicați, de ambele părți ale camerei de filmat, sunt extraordinari.
Drew McWeeny – HitFix
Când filmul tău este în întregime o Cutie a Misterelor, atunci ar fi fost imperativ să te asiguri că într-adevăr există ceva în cutie, odată deschisă.