We’re the Millers (2013)

Noi suntem familia Miller

Premieră:
30-08-2013
Durată:
110 minute
problema comediei We’re the Millers este previzibilitatea. Te urci în avion cu ei și îți dai seama cum se aranjează lucrurile până la final.
Nicoleta Vasile – Am doar 18 ani
Ceea ce am apreciat la Noi suntem familia Miller, dat fiind genul de care aparţine, este caracterul imprevizibil al acţiunii.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
O minciuna nevinovata nu a facut nicicand rau cuiva, dar daca la asta adaugi cateva altele mai mici care se inghesuie, se amesteca si nu mai au sens nici macar pentru protagonisti, atunci exista riscul unei supradoze de ras.
Gabriela Istrate – To the Edge and Back
“Noi suntem familia Miller” este o comedie draguta, care nu trebuie ratata intr-o dupa-amiaza in care doriti sa va descretiti un pic fruntile.
Peter Bradshaw – The Guardian
E un road movie haios, cu câteva glume bune.
Olly Richards – Empire
O comedie plăcută, care se folosește foarte bine de cel mai mare avantaj al său: actorii talentați din distribuție.
Erin Free – FilmInk
amestecul perfect de indecent și drăguț.
Susan Wloszczyna – RogerEbert.com
Regizorul Rawson Marshall Thurber („Dodgeball: A True Underdog Story”) și scenariștii săi au readus acel echilibru plăcut dintre „There’s Something About Mary” și „The 40-Year-Old Virgin”, lăsând publicul să fie, mai degrabă, cuprins de emoție, decât să simtă nevoia unui duș.
Kevin Jagernauth – The Playlist
We’re The Millers nu este un film prost, cât unul inofensiv, pe care-l uiți instantaneu.
Laremy Legel – Film.com
S-ar putea face un film bun plecând de la această premisă. Din păcate, „We’re the Millers” nu este acel film.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
În vreme ce Aniston ne arată că se pricepe tot atât de prost la stripp-tease, la fel cum stă cu timing-ul de sit-com, Sudeikis ne vrăjește cu sarcasmul său. Și de cele mai multe ori, îi reușește perfect.
A.O. Scott – New York Times
Ceea ce duce filmul mai departe este căutarea permanentă a ceva pe seama căruia să facă glume și a unui stil comic care să fie credibil indecent, dar, în același timp, să rămână inofensiv.
Matt Patches – IGN
We’re the Millers nu profită deloc de posibilitățile pe care i le oferă premisa sa, bazându-se, în schimb, pe o inventivitate nesatisfăcătoare.
Drew McWeeny – HITFIX
Sunt de-a dreptul nedumerit cum poți aduce atâtea personaje oarecum amuzante într-un film cu o idee promițătoare și rezultatul să fie acesta.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Fără suflu la final, filmul se încheie cu o succesiune de momente aproape deloc amuzante. “Toți meritați câte un Oscar!” spune Hahn la un moment-dat. Ar face bine să nu spere la așa ceva.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
„We’re the Millers” este plin de momente care par la fel de forțate precum căsătoria ‘de fațadă’ din film.