Wild Card (2015)

Joc periculos

Premieră:
30-01-2015
Durată:
92 minute
Site oficial:
Wild Card (2015)
Distribuitor:
,
Mihai Cosmin – Am Doar 18 Ani
[…] pelicula este potrivită pentru cei care doresc să vadă o producție scurtă, în care luptele corp la corp ies în evidență iar restul nu mai contează.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Pentru fanii filmelor haotice, dar care isi diminueaza pe parcurs incoerenta, pentru aceia care nu vor nimic mai mult decat un film comun despre batai si violenta, “Wild Card” functioneaza perfect. Pentru toti ceilalti insa, exista alternative.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Wild Card se vrea a fi un film de acțiune mai dramatic, fără a încerca prea mult să se ia în serios.
Ionuț Maga – Filme-carti
Sfârșitul, abrupt, te lasă cu ochi-n soare și cu o întrebare pe buze ”de ce mă, de ce?”.
Florian Besnea – FilmeTari
“Wild Card” / “Joc Periculos” este un film mic in care regizorul a vrut sa ne arate 40 de minute de Las Vegas, 10 minute de bataie si o jumatate de film in care nu se intampla nimic.
Dragos Diaconu – To the Edge and Back
[…] un film de actiune clasic, pe care-l uiti in momentul in care ai iesit din sala, si menit sa-i mai aduca niste milioane in cont lui Jason Statham.
Nicolas Rapold – New York Times
Plin de lupte corp la corp, cu Dl. Statham sigur pe el ca de obicei, dar regizorul seriei „Expendables” Simon West nu reușește să introducă nimic între scenele de acțiune.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Trist, „Wild Card” nu este o chintă roială, nici ful. Ci este un eșec, mai degrabă.
Dom Sinacola – Paste Magazine
Statham este distant, un actor în rolul principal fără vlagă. Se simte la fel de plictisit precum spectatorii ar trebui să fie.
Jordan Mintzer – Hollywood Reporter
Poate că e bun pentru fanii loiali ai lui Statham, dar oricine altcineva care își dorește un film de acțiune de calitate va fi dezamăgit.