Winter’s Tale (2014)

Poveste de iarnă

Premieră:
14-02-2014
Durată:
118 minute
Cristina Zaharia – Port.ro
Basm modern cu imagine îngrijită şi clară, cu o fărâmă de fantastic numai bună pentru un plus de speranţă, de căutat nu numai în preajma Zilei Îndrăgostiţilor.
Sheila O’Malley – RogerEbert.com
Versiunea cinematografică a lui Winter’s Tale cel mai probabil că nu va mulțumi pe nimeni: nici pe fanii cărții, nici pe cei care n-au citit-o.
Peter Travers – Rolling Stone
Winter’s Tale este o trăncăneală absurdă. Folosiți-l pe post de date movie, numai dacă n-o iubiți pe persoana cu care sunteți.
A.O. Scott – New York Times
Neîndemânatic și fără vlagă, mai degrabă un elefant alb leneș decât acel cal alb zburător, care este mascota magică a cărții.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Pentru că nu-i este teamă să fie sincer și nu-i reușește întotdeauna, Winter’s Tale este ușor de ridiculizat. Dar este greu să nu-i admiri dorința de a reda unele dintre cele mai frumoase gesturi romantice.
Drew McWeeny – HIT FIX
Winter’s Tale este Batman and Robin-ul realismului magic.
Maryann Koopman Kelly – Paste Magazine
În vreme ce premisa este promițătoare – o poveste de dragoste plasată în trecută, împletită cu tragedie și cu călătorii în timp – din nefericire, nu reușește să-și îndeplinească promisiunea.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Un exemplu anost de dragoste eternă.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Fă-i o favoare acelei persoane speciale din viața ta și oferă-i niște flori și o cutie în formă de inimă cu bomboane de ciocolată în loc să o duci la acest film.
Jim Vejvoda – IGN
Winter’s Tale este un dezastru revoltător, confuz, fără o structură în execuție și o risipă considerabilă a oricărui talent actoricesc implicat.