X-Men: Days of Future Past (2014)

X-Men: Viitorul este trecut

Premieră:
23-05-2014
Durată:
131 minute
Distribuitor:
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“X-Men:Days of Future Past” este cel mai permisiv si emotionant capitol al francizei dedicate mutantilor si imbina cu incredere proiecte fantastice ca structura spatiu-timp si idei dramatice ca speranta si schimbarea.
Ioana Bărbărie – FilmeTari
Days of Future Past nu este genul de film făcut cu singurul scop de a fi o momeală perfectă pentru amatorii de CGI și acțiune fără sens. Ce contează aici sunt personajele și cum ele trebuie să depășească angoasele personale pentru a contura un viitor diferit.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
“X-Men:Days of Future Past” a vrut sa aduca un suflu nou francizei mergand pe linia deschisa cu “First Class” si a luat de ici de colo – vezi “The Wolverine” – in dorinta de a relansa the X-Men si de a deschide noi orizonturi – a se citi povesti.
A.O. Scott – New York Times
Personajele – și cei care le interpretează – oferă suficientă energie și emoție pentru a face din „Days of Future Past” ceva mai mult decât o rezonabilă pierdere de timp pentru o persoană.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Călătoria în timp, Peter Dinklage și kitschul anilor 1970 sunt doar o parte dintr-o listă foarte lungă a ceea ce face din „X-Men: Days of Future Past” atât de bun.
Peter Travers – Rolling Stone
Blockbusterul verii 2014 care reușește să facă aproape totul bine.
James Rocchi – Film.Com
“Days of Future Past” este realizat în așa fel încât să fie distractiv și captivant, dar pare că este mai mult o coincidență față de ceea ce studioul de producție își dorește.
Simon Abrams – RogerEbert.Com
Sunt suficient de multe lucruri bune în „Days of Future Past” ca să le anuleze pe cele care nu funcționează.
Peter Bradshaw – The Guardian
Haotic, dar distractiv.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Revenirea lui Singer în universul X-Men este una triumfătoare deoarece reușește fără efort să lege conexiunile care trebuie.
Drew McWeeny – HitFix
Chiar dacă Singer nu va mai face niciun film ca acesta, poate pleca știind că a realizat ceva care a arătat un adevărat progres, ceva care mă face să cred că această serie mai are multe povești de spus.
Jim Vejvoda – IGN
X-Men: Days of Future Past este cel mai ambițios proiect al acestei francize și este, de asemenea, cel mai satisfăcător, oferind fanilor să vadă atât personajele din trilogia originală, cât și din First Class.
Geoffrey Macnab – The Independent
Absurd de confuz.
Nick De Semlyen – Empire
Cel mai bun film X-Men de la cel de-l doilea din franciză.
Paul Verhoeven – The Vine
Filmul este extrem de atent la detalii, nu dezamăgește fanii și este plin de momente sincere de bucurie.
Erin Free – FilmInk
Bryan Singer reușește să unească cu măiestrie o multitudine de povești pentru a crea un film îndrăzneț și extraordinar.