Focus Sat aduce FilmBox OnDemand în Aplicația Focus Sat

FilmBox-OnDemand

Focus Sat, furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit și online, parte din familia M7 Canal+ Group, anunță noi titluri în oferta de conținut video on demand din Aplicația Focus Sat.

Biblioteca video se îmbogățește cu o varietate impresionantă de genuri prin includerea catalogului FilmBox OnDemand în care se regăsesc sute de filme blockbuster, independente, clasice ale cinematografiei mondiale și producții prezentate la cele mai importante festivaluri de film.

Iată doar câteva dintre titlurile disponibile în catalogul FilmBox OnDemand:

Ad Astra

Inginerul spaţial Roy McBride (Brad Pitt) pornește într-o expediţie la marginile sistemului nostru solar pentru a da de urma tatălui său (Tommy Lee Jones), dispărut într-o misiune care urmărea descoperirea vieţii extraterestre lângă Neptun, și pentru a descoperi misterul ce amenință viața planetei noastre.

Calmul dinaintea furtunii (Serenity)

Povestea misterioasă a căpitanului unui vas de pescuit, al cărui trecut este pe cale să-i distrugă viața liniștită pe o insulă caribiană, și să-l arunce într-o nouă realitate în care nimic nu este ce pare a fi. Protagoniștii acestui thriller sunt laureații cu Oscar Matthew McConaughey și Anne Hathaway.

Salvează-mă (Run)

Se spune că de dragostea unei mame nu ai cum să scapi, dar, pentru Chloe, acesta nu este o alinare, ci o amenințare. Diane (Sarah Paulson) a crescut-o pe fiica sa în izolare completă, controlându-i fiecare mișcare de când s-a născut, dar acum Chloe a început să suspecteze că exagerat de protectoarea ei mamă îi ascunde ceva.

Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar (Loving Pablo)
https://youtu.be/mKRPytWg3Gk

O petrecere la ferma celebrului Escobar (Javier Bardem) va prilejui prima sa întâlnire cu prezentatoarea TV Virginia Vallejo (Penelope Cruz), iar tânăra se va trezi curând parte a unei poveşti de dragoste ce va ţine patru ani de zile, transformând-o într-o protagonistă a giganticelor eforturi americane de a-l captura pe traficant.

Ticăloasele (The Hustle)

Filmul le are în prim plan pe Anne Hathaway și Rebel Wilson, două artiste în escrocherii și în tot felul de alte stratageme menite să îi lase cu buzele umflate și cu conturile goale pe bărbații care, într-un fel sau altul, le-au greșit sau nu, vreodată.

Extrem de pervers, șocant de violent și diabolic (Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile)

Ted (Zach Efron) este un tip deștept, fermecător și afectuos. Liz Kloepfer (Lily Collins), o mamă care-și crește sigură copiii, cedează șarmului acestuia. Cei doi par cuplul ideal cu o viață ca-n filme, până într-o zi, când, parcă de nicăieri, totul se prăbușește. Aceasta este povestea lui Ted Bundy, unul din cei mai notorii ucigași în serie ai tuturor timpurilor, privită prin ochii unei femei care l-a iubit și a crezut în el.

Chloe

Catherine (Julianne Moore), o respectată doctoriță, devine suspicioasă cu privire la fidelitatea bărbatului ei David (Liam Neeson) și angajează o prostituată tânără, irezistibilă, pe nume Chloe (Amanda Seyfried), pentru a încerca să-l seducă. Curând, însă, experimentul scapă de sub control, toți trei fiind prinși într-un vârtej de minciuni, acuzații și trădări.

Conținutului VOD (video on demand) disponibil în Aplicația Focus Sat poate fi vizionat simultan de pe 3 dispozitive smart, de oriunde și ori de câte ori se dorește.

FilmBox OnDemand este cel mai nou catalog din biblioteca video a Aplicației Focus Sat care include de asemenea numeroase seriale europene realizate de Canal+, serii de documentare National Geographic și History Channel, programe pentru copii Minimax, JimJam, Nickelodeon, programe culinare TV Paprika.

Cei care nu sunt încă clienți Focus Sat pot testa gratuit timp de 7 zile Aplicația Focus Sat.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *