Cele mai bune filme de la Sundance, în acest weekend, pe Sundance Channel

48-ore-sundance-channel

În acest weekend, Sundance Channel a pregătit un program special cu cele mai bune filme independente care au rulat în cadrul Festivalului de Film de la Sundance.

Astfel, în acestă seară, 21 noiembrie, de la ora 23:00, Festivalul de 48 de ore Sundance Film va prezenta Matar a un hombre, marele câştigător de la Sundance de anul trecut. Iar drama nigeriană, Mother of George, câștigătoare, în 2013, a Premiului pentru cea mai bună imagine, este programată tot pentru această seară, de la ora 21:15.

Iată, mai jos filmele pe care le puteți vedea azi, 21 noiembrie, și mâine, 22 noiembrie, pe Sundance Channel, în cadrul programului 48 de ore de Sundance Film Festival:

HALLEY

Alberto are o prietenie neobişnuită cu Luly, managerul unei săli de sport deschisă non stop, unde lucrează ca paznic de noapte.

I USED TO BE DARKER

Un fugar caută refugiu la unchiul şi mătuşa sa din Baltimore, unde îi gaseşte la capătul căsniciei lor iar pe vărul său în plină criză. În zilele ce urmează, familia se luptă să renunţe la trecut în timp ce caută noi lucruri de care să se agaţe.

COMPUTER CHESS

O poveste din anii 1980 centrată pe un turneu de şah om împotriva maşinăriei.

THIS MAY BE THE LAST TIME

O investigaţie în istoria familiei regizorului american Harjo şi anume misterioasa dispariţie a bunicului său şi a cântecelor de încurajare interpretate de cei ce îl căutau.

MEMPHIS

Un cântăreţ ciudat, cu un talent dat de Dumnezeu, pluteşte prin oraşul său adoptat, Memphis cu acoperişul său din copaci de stejari, stăzile cu ferestrele sparte şi aura de spiritualitate arzătoare. Înconjurat de femei frumoase, muzicieni legendari, un pungaş cu sânge rece, un predicator corect şi un pachet de copii, dulce dar instabil, interpretul evită studioul de înregistrări, condus de instinctul său de auto-cunoaştere. Călătoria sa îl duce destul de repede de la dragoste şi fericire către marginea unei alte dimensiuni.

GERRY

Cu Matt Damon şi Casey Afleck, o prietenie dintre doi tineri ce este testată atunci când cei doi pleacă într-o călătorie în deşert dar uită să ia cu ei apă sau mâncare.

THE METEOR

Pierre, în vârstă de patruzeci si ceva de ani, primeşte o sentinţă de paisprezece ani. Mama sa, în vârstă de optzeci de ani, îl vizitează în fiecare săptămână. Suzanne, actuala soţie a lui Pierre, şi-a văzut de viaţă de când a fost închis. Fiecare personaj ne oferă o privire deschisă despre o perioadă din viaţa lor ce pare suspendată de timp de către conexiunile fragile ale vieţii cu lumea exterioară. Destinele lor sunt legate de crime, vinovăţie şi singurătate şi ca victime ale iubirii şi dorinţei, ard de dorinţă să se ridice şi să ia o gură de aer din viaţă.

MATAR A UN HOMBRE

Un om simplu, din clasa muncitoare, obosit să fie victima criminalilor, decide să îşi facă singur dreptate.

RICH HILL

Cronica intimă a lui Rich Hill despre viaţa tulbure a trei băieţi ce locuiesc într-un oraş sărac din vestul mijlociu şi a legăturilor fragile de familie ce îi susţin.

RYAN

Filmul vorbeşte despre viaţa lui Ryan Larkin, un talentat animator canadian din anii 60 – 70.

MOTHER OF GEORGE

Cu Danai Gurira, Adenike şi Ayodele în rolurile principale, un cuplu nigerian ce locuieşte în Brooklyn, au probleme în a concepe un copil – o problemă ce sfidează aşteptările culturale şi o conduce pe Adenike spre o decizie ce poate să îi salveze sau să le distrugă familia.

LIAR’S DICE

Filmul o urmăreşte pe Kamala, o tânără femeie din satul Chitkul şi pe fata sa Manya, ce se îmbarcă într-o călătorie pentru a îşi găsi soţul dispărut.
https://youtu.be/_T80Y-dA8y8

THIS IS MARTIN BONNER

Doi oameni, la finalul spectrului social, se regăsesc începând o nouă viaţă în acelaşi oraş mic, dezvoltând o prietenie neobişnuită.

SMASH HIS CAMERA

Jacqueline Kennedy Onassis l-a dat în judecată iar Marlon Brando i-a rupt maxilarul. Povestea cunoscutului paparazzi Ron Galella deschide cutia Pandorei, privind dreptul la viaţa privată, libertatea presei şi mereu crescătoarea vâlvoare a celebrităţii.

HAPPY ACCIDENTS

O poveste de dragoste încântătoare, neconvenţională despre o femeie ce crede că a întânit în sfârşit primul om normal din viaţa sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *