Filme noi la cinema > 2 – 8 octombrie

filme-noi-cinema

La fel ca și în urmă cu o săptămână, tot trei filme noi avem în cinematografe începând din acest weekend: un SF a cărui acțiune se petrece pe Marte (The Martian), un film despre lumea gangsterilor din Bostonul anilor ’70 (Black Mass) și o animație pentru copii (Blinky Bill the Movie).

The Martian / Marţianul 95%

Marțianul este un film foarte bine primit de către critici. Majoritatea a rămas impresionată de această nouă abordare a genului SF din partea lui Ridley Scott, care ne obișnuise cu o atmosferă mai întunecată și mai puțin optimistă în seria Alien.

Manohla Dargis, de la New York Times, rezumă în câteva cuvinte părerea aproape unanimă despre The Martian: Cel mai amuzant, lejer și optimist film [al lui Ridley Scott, BdC].

Trailer The Martian

Black Mass / Black Mass: Afaceri murdare 81%

Dacă Marțianul îl are pe Matt Damon, Black Mass îl are în rolul principal pe Johnny Depp, despre care mulți spun că face aici unul dintre cele mai bune roluri din cariera sa.

Regizat de Scott Cooper, care debuta în regie cu Crazy Heart, Black Mass spune povestea gangsterului James „Whitey” Bulger, care a colaborat cu poliția din Boston, în anii ’70, pentru a elimina mafia italiană din oraș.

Trailer Black Mass

Blinky Bill the Movie / Blinky Bill: Koala cel poznaş --

Nici cei mici n-au fost ignorați și în acest weekend îi așteaptă în cinematografe o nouă animație, lansată exclusiv în variantă dublată.

Blinky Bill: Koala cel poznaş este despre un urs koala cu multă imaginaţie, care visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator.

Printre cei care au contribuit la dublarea acestei animații se numără Virgil Ianţu, Dana Rogoz şi Andi Vasluianu.

Trailer Blinky Bill: Koala cel poznaş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *