Filme noi la cinema > 25 septembrie – 1 octombrie

filme-noi-cinema

Trei filme noi avem săptămâna aceasta în cinematografe: unul românesc (Autoportretul unei fete cuminţi), o comedie americană cu Robert De Niro (The Intern) și un film pentru adolescenți, care vine tot de la americani (American Ultra). Două dintre aceste trei filme sunt scrise și regizate de către o femeie.

Autoportretul unei fete cuminţi 80%

Autoportretul unei fete cuminţi este al doilea lungmetraj al regizoarei Ana Lungu, după Burta balenei, din 2010. Cu scene lungi și fără un scenariu convențional, filmul Anei Lungu redă drama unei adolescente care-și dorește independența și caută să-și pună ordine în viață, fără, însă, a îndrăzni să ia vreo hotărâre de una singură.

Este o dramă bine construită, chiar dacă poate părea că durează un pic prea mult (în ciuda faptului că ține numai 82 de minute).

Trailer Autoportretul unei fete cuminţi

The Intern / Internul 62%

The Intern îl readuce pe ecrane pe Robert De Niro într-o comedie căreia criticii i-au dat, în general, notă de trecere.

The Intern este și primul film în ultimii șase ani al lui Nancy Meyers, care semnează și scenariul. Precedentul ei film, It’s Complicated, a apărut în 2009 și a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru cel mai bun scenariu.

Trailer The Intern

American Ultra / American Ultra: Agent descoperit 27%

După ce în 2012, Nima Nourizadeh făcea Project X, iată că anul acesta vine cu American Ultra, o comedie de acțiune care vizează, în special, adolescenții.

Mike Howell (Jesse Eisenberg) este un tip care nu face altceva decât să-și piardă vremea cu iubita sa și să fumeze marijuana. Numai că la un moment-dat află că, de fapt, este agent secret sub acoperire.

Filmul îi are în rolurile principale pe Jesse Eisenberg și Kristen Stewart, care joacă din nou împreună într-un film, după Adventureland.

Trailer American Ultra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *