Filmele din competiția de scurtmetraj românesc de la Dracula Film

Dracula-Film

Șapte filme au fost selecționate în cadrul competiției de scurtmetraj românesc a celei de-a doua ediții a Dracula Film: Horror and Fantasy Festival. Acestea vor putea fi văzute în perioada 1-5 octombrie, la Brașov.

Dispăruții

Regia: Ion Bădescu
Ion adoră să stea pe canapea și să fumeze alături de prietenii/clienții săi. În momentul în care prietenii săi încep să dispară, Ion începe să aibă dubii despre sănătatea sa mentală.

Pui de somn

Regia: Paul Mureșan
adică un somn foarte scurt însă cu o supradoză de vise. O călătorie dincolo de real.

Lumină firavă

Regia: Florina Dumitrache
Într-un apartament de modă veche, Victor și Marta așteaptă sfârșitul lumii. În jurul lor luminile se sting, iar atmosfera de afară devine din ce în ce mai apăsătoare.

Gloria

Regia: Mara Ionescu
Un corporatist este pe punctul de a-și pierde jobul. Din greșeala altcuiva. Dar hotărăște să-l ierte, totuși, pe incompetent si lucruri stranii incep sa se intample.

LAG

Regia: Anton Grooves & Bogdan Orcula
O femeie adormită în cadă este trezită de un zgomot suspect. Cineva sau ceva straniu i-a intrat în casă.

Șah

Regia: Claudia Ciocan & Iulia Radu
Un exercițiu experimental de imagine și imaginație care pornește de la un joc de șah și ajunge departe în timp și spațiu.

Kazimir

Regia: Dorian Boguță
Preotul Kazimir trăiește într-un sătuc izolat din Deltă. Se spune că ar avea puteri făcătoare de minuni. Un grup de pelerini ajunge, însă, într-un moment nu tocmai potrivit. Pentru că puterile lui Kazimir au și o latură întunecată…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *