FilmMania, un nou canal tv disponibil

film-mania-canal-tv-nou

FilmMania a fost lansat în cadrul portofoliului de filme al AMC Networks International Central and Northern Europe [AMCNI CNE] în selecția mai multor operatori majori de televiziune cu plată prin intermediul rețelelor de cablu digital și prin satelit.

În luna mai, noua televiziune oferă un maraton de filme, fără întreruperi comerciale, care au lăsat o amprentă semnificativă în istoria cinematografiei.

În 7 Mai, de la ora 20:00 intră pe micul ecran G.I. Jane, interpretat magistral de Demi Moore, un film care a redefinit forța și curajul feminin.

Apoi vineri, 10 mai, de la ora 18:35, Fantomas vs. Scotland Yard e recomandarea de neratat. Producția clasică franțuzească îi are pe Louis de Funès și Jean Marais în rolurile principale și este despre cei mai buni oameni ai Franței – un jurnalist curajos și un comisar extrem de energic – se luptă cu urmele unei minți criminale misterioase.

Jumătatea lunii, pe 15 mai, de la ora 20:00, regina își ocupă locul de cinste pe ”tronul” FilmMania. Elisabeth este producția care dezvăluie călătoria impresionantă prin viața reginei Elisabeta I a Angliei.

FilmMania nu este doar despre acțiune și dramă, ci și despre comedii savuroase! În data de 19 mai, de la ora 19:55, filmul Ce-și doresc femeile descrie o explorare amuzantă și introspectivă a dinamicii de gen. Prin superputerea lui Nick, interpretat de Mel Gibson, de a auzi gândurile femeilor, se creează situații extrem de amuzante.

Ultima parte a lunii este dedicată acțiunii! În 25 mai, de la ora 19:55, Karate Kid spune povestea și aventura unui adolescent în lumea artelor marțiale.

Ziua următoare, pe 26 mai, de la ora 20:35, filmul Ciocu’ mic (Ruby & Quentin), prezintă un duo comic neașteptat. Cu Gerard Depardieu și Jean Reno în rolurile principale, filmul garantat va aduce cu sine o explozie de râsete, dar și multă acțiune!

Ziua de 27 mai o dedicăm unui basm pentru copii, povestită pentru adulți. De la ora 22:00, Albă ca zăpada – o poveste întunecată este filmul serii, o reinterpretare intrigantă a poveștii clasice.

Pe 30 mai, de la ora 20:15 Ultimul Mohican, producție premiată cu Oscar, spune o poveste despre dragostea trascedentală, într-o epocă greu încercată, care are loc în coloniile americane.


AMC Networks International (AMCNI) Europa Centrală și de Nord, divizia globală a AMC Networks, oferă programe de divertisment și programe apreciatecare ajung la abonați în peste 130 de țări și teritorii. AMCNI cuprinde mărci globale, precum și canale populare, recunoscute la nivel local, în diverse genuri de programe.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *