Filmul Solo, gratuit până pe 1 martie

solo-gratuit-kinedok

Filmul Solo, în regia lui Artemio Benki (Republica Cehă, Franța, Argentina, 2019, 84 minute), poate fi accesat gratuit pe platforma Eastsilver.net, pe baza unui link de vizionare, până pe 1 martie 2022. Linkul de acces poate fi obținut trimițând un mail la adresa kinedok@oneworld.ro sau un mesaj pe pagina de facebook KineDok Romania.

Filmul spune povestea impresionantă a lui Martín Perano, un pianist și compozitor argentinian a cărui viață a fost întoarsă pe dos de o boală mintală. Tânăr virtuoz, și cel mai promițător talent al generației sale încearcă acum să găsească o modalitate de a-și depăși boala mintală și de a reveni la viața din afara zidurilor azilului, pe scenele concertelor, în timp ce lucrează la noua sa compoziție ENFERMARIA. „SOLO” spune o poveste unică, dar universală, despre obsesia perfecțiunii și a creației și surprinde evoluția unei ființe umane care își ia puterea de a continua, din propria sa fragilitate.

Luni 28 februarie de la ora 20:00, va avea loc o discuție pe tema filmului cu invitați din țările partenere programului KineDok. Discuția va fi transmisă live pe pagina de facebook KineDok Internațional și va fi în limba engleză.


KineDok este un program unic în Europa, desfășurându-se concomitent în 6 țări partenere: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Georgia şi România, unde este coordonat de către Asociația One World Romania, în strâns parteneriat cu festivalul de film. Fiecare dintre țările participante contribuie cu cele mai noi documentare, care rulează apoi în sute de locații din toate cele 6 ţări, generând astfel o comunitate culturală impresionantă. Publicul are șansa să vadă o selecție deosebită de filme care nu circulă în cinematografele obișnuite și să participe la dezbaterile animate de după proiecții, unde sunt invitați regizori, protagoniști și specialiști locali din diferite domenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *