Home Cinema > Filmul Spy, disponibil pe DVD și Blu-ray

spy-dvd-blu-ray

Odeon Film a lansat azi, 8 octombrie, filmul Spy/Spioana atât pe DVD, cât și pe Blu-Ray. În cinematografe, Spy s-a lansat pe 5 iunie și a câștigat în total 1.334.684 de lei, fiind urmărit de 68.913 spectatori. În plus, criticii au avut, în general, numai cuvinte de laudă la adresa lui. De altfel, a și primit patru nominalizări la Teen Choice Awards.

Spy este scris și regizat de către Paul Feig, avându-i în rolurile principale pe Melissa McCarthy, Jude Law, Jason Statham și Jessica Chaffin.

Trailer Spy/Spioana

Sinopsis Spy/Spioana

Regina comediei, Melissa McCarthy este inarmata si incredibil de amuzanta intr-o comedie „scandalos” de haioasa, marca Paul Fieg (The Heat, Bridesmaids). Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucreaza mereu la birou, un erou necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agentiei. Cand partenerul ei (Jude Law) dispare, iar un alt agent de top (Jason Statham) este compromis, Susan se ofera voluntar sa actioneze sub acoperire si sa se infiltreze in lumea unui periculos traficant de arme pentru a preveni o criza globala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *