0
6 decembrie 2012
 
 

Filmul Usturoi al lui Groparu are nu un teaser, ci două


Chiar dacă este un film independent, chiar dacă nu a fost realizat de oameni cu multă experiență în cinema și, în fine, chiar dacă nu are un distribuitor oficial, filmul Usturoi, scris și produs de către Radu Băzăvan, beneficiază de o promovare ca la carte.

În vară, când filmările tocmai se terminaseră și am reușit să-i luăm un interviu celui care a venit cu ideea și pe care toată lumea îl cunoaște drept Groparu, filmul Usturoi avea deja un logo. Iar aseară, au fost publicate primele două teasere. În plus, pe blogul său, Radu ne amenință și cu un trailer adevărat, undeva anul viitor.

De regie s-a ocupat Lucian Alexandrescu de la E-motions Films, de montaj s-a ocupat Ionuţ Turda de la IT Media Studio, iar în rolurile principale sunt doi copii: Sebastian Topan şi Darius Stoica.
Alături de ei, în film mai joacă Elena Ivanca, Ileana Negru, Ioan Selesi, Alina Crâncău, Răzvan Dragoş, Gabriel Oana, Adi Hădean, Mişu Călian, Vlad Kookool și mulți alții.

De fapt, mai multe detalii despre cei care au luat parte la realizarea filmului Usturoi puteți afla de pe blogul oficial, de pe contul de Facebook sau urmărindu-i contul de Twitter.

Premiera este programată pentru anul viitor, iar dacă count-down-ul de pe site-ul oficial are dreptate, se pare că până la lansarea filmului Usturoi mai sunt aproape șase luni.

Filmul Usturoi – Teaser 1 – Friendship

Filmul Usturoi – Teaser 2 – Runaways


Articol scris de