Filmul Usturoi va avea premiera la TIFF

filmul-usturoi-premiera-tiff

Poate vă mai amintiți că în urmă cu aproape doi ani publicam un interviu cu Radu Băzăvan alias Groparu, aflat la prima sa experiență în calitate de scenarist și producător.

Ei bine, iată că anul acesta filmul Usturoi va putea fi vizionat pentru prima dată, în cadrul celei de-a 13-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania, care se va desfășura în perioada 30 mai – 8 iunie, la Cluj-Napoca.

Printre protagoniștii filmului îi regăsim pe Alina Crâncău și Răzvan Dragoş (de la tvdece.ro), Gabriel Oana (gaben.ro), Adi Hădean (adihadean.ro), Tibor Kovacs (interpret de muzică tradiţională romani), Sebastian Topan (câştigătorul premiului pentru cel mai bun actor la Festivalul Judeţean de Teatru pentru Elevi din județul Sălaj, ediţia 2011), Darius Stoica (violonist) și Elena Ivanca (actriţă la Teatrul Naţional din Cluj).

De regie s-a ocupat Lucian Alexandrescu.

Toată echipa care a contribuit la acest film o găsiți pe blogul oficial.

Premiera va avea loc joi, 5 iunie 2014, la ora 21:30, la Casa TIFF, anunțul fiind făcut oficial de către Radu Băzăvan, într-o postare pe blogul său.

[…] nu avem încă site, nu avem trailer, nu avem încă un plan coerent de comunicare, nu am intrat la Cannes. Nu am mai pus poze de la making of nicăieri. Nu am mai pus filmări cu prezenţele pe la televiziuni, cu interviurile din presă. Nu am anunţat o groază de oameni cărora le-am promis că o voi face – uite, o fac acum, prin intermediul blogului, că vom avea semi-premiera. În afară de blog, nu am mai promovat filmul ăsta nicicum. Cu puţin noroc, vom avea un afiş la premieră […]

Teaser Usturoi – Runaways

4 comentarii la „Filmul Usturoi va avea premiera la TIFF”

  1. Pingback: Filme româneşti din 2014 în premieră internaţională | DISCERNE

  2. Pingback: Filme româneşti din 2014 în iunie la TIFF | DISCERNE

  3. Pingback: Usturoi (2014) de Lucian Alexandrescu | DISCERNE

  4. Pingback: Cronica filmului Usturoi (2014) de Lucian Alexandrescu | DISCERNE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *