Știri
 

Florence Foster Jenkins (2016)

Florence

 

Florence Foster Jenkins (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
11.11.2016
Durata:
111 minute
Rating:
AG - Audiență Generală
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
80%
80


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Florence Foster Jenkins (2016)

Florence Foster Jenkins este o bogătaşă, excentrică moştenitoare americană din New York, care îşi doreşte cu ardoare să cânte operă ca soprană, în ciuda unei voci teribile.
Din punctul ei de vedere are o voce absolut minunată, deşi nimeni altcineva nu pare să îi împărtăşească opinia. Partenerul şi managerul ei Clair Bayfield, un actor diplomat englez, este singurul care face tot posibilul pentru a o proteja de crudul adevăr şi de ridicol. Întreaga şaradă este pe cale să se destrame în momentul în care Florence decide să organizeze un concert cu public numeros la celebra Carnegie Hall.

Asta nu o opreşte însă în a-şi împlini visul. pentru că mai mult decât calitatea vocii, are un real talent de a atrage atenţia publicului, un magnetism care o face magică..0

 
Recenzii Florence Foster Jenkins (2016)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Poate cea mai trista comedie pe care o veti vedea, dar de la care, in ciuda unei ironii taioase, veti iesi zambind si cu satisfactia ca ati urmarit o biografie sentimentala.
Ștefan Apostol – MovieNews
[…] un film complex, greu de jucat, cu partituri complexe şi complicate, ce te trece prin toate stările sufleteşti, de la agonie la extaz şi la esenţa penibilului şi perpetuarea lui.
Will Ashton – The Playlist
Chiar dacă nu ajunge să fie cu adevărat bun, cu siguranță ar fi putut fi mai prost, și dacă Florence Foster Jenkins evidențiază ceva, atunci acel lucru este faptul că nu întotdeauna este rău să fii rău.
Katie Walsh – Los Angeles Times
Un film care te provoacă să-i scrii un review negativ doar ca să-ți poată spune că este un bătăuș care se ia de oamenii care încearcă. Te invită să te amuzi de modul oribil în care Florence cântă doar pentru ca mai apoi să te certe pentru că râzi.
Susan Wloszczyna – RogerEbert.com
Florence Foster Jenkins va atinge o latură sensibilă în rândul celor care caută liniștea într-o formă de originalitate, actorie de primă clasă și un cântat uimitor de îngrozitor.
Neil Genzlinger – New York Times
D-na Streep este o plăcere să o privești, ilară atunci când cântă și convingătoare în orice moment.
Peter Travers – Rolling Stone
Un film al naibii de bun și de amuzant.
Leah Greenblatt – Entertainment Weekly
Ar fi ușor să vorbesc de rău povestea lui Jenkins […], dar regizorul Stephen Frears este prea bun și prea atent la detalii pentru a face asta.
Geoffrey Macnab – The Independent
Biopicul lui Frears este atât glumeț cât și emoționant.
Anna Smith – Empire
O dramedie spumoasă și amuzantă de epocă cu interpretări formidabile, lorence Foster Jenkins nu-și asumă multe riscuri, dar este o experiență foarte plăcută.
Stephen Dalton – Hollywood Reporter
Țintind același tip de umor pe care-l găsim la The King’s Speech, această farsă muzicală a lui Stephen Frears atinge multe note false, dar tot oferă râsete sincere și interpretări de primă clasă.
Peter Bradshaw – The Guardian
Nicio notă nu e falsă în acest film


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)