Florica și Zicu vorbesc despre… Usturoi

Dacă săptămâna trecută publicam un interviu cu Radu Băzăvan alias Groparu despre primul său proiect cinematografic, astăzi revenim asupra filmului Usturoi cu declarațiile bloggerilor Florica și Zicu, de la TVdece.ro. Cei doi au jucat în filmul scris și produs de Radu Băzăvan și regizat de Lucian Alexandrescu.

Iată, așadar, ce au avut de spus Alina Crâncău și Răzvan Dragoş despre experiența lor ca actori.

Alina Crâncău:

Când ne-a zis Groparu că face un film și ne-a propus să jucăm în el, am spus „DA”, fără să stăm prea mult pe gânduri. În primul rând pentru că avem încredere în omul creativ Radu Băzăvan, iar în al doilea rând știm ce-i poate capul bloggerului Groparu.
Apoi, am avut încredere că totul va ieși bine, fiind la a doua colaborare cu echipa de filmare, adevărați profesioniști.

Am trăit experiența de pe platourile de filmare cu multe emoții, dar și cu multă distracție, să nu uităm că vorbim despre o comedie. Iar când ai un scenariu beton, o echipă de profesioniști și voie bună, n-ai cum să dai greș.

Așteptăm cu nerăbdare premiera și suntem siguri că o să placă publicului. E un umor real, într-o poveste care ar putea fi reală. Sper doar că am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor.

Răzvan Dragoş:

Băi, cum îi și Groparu ăsta! Cum o stat el și o pus la dospit, în liniște, poate cel mai tare proiect al unui blogger român! Că toți punem filmulețe pe YouTube, da’ bolundu’ o făcut un film! UN FILM! Un film de mers la cinema și cumpărat popcorn și suc la suprapreț, din ăla! La asta m-am și gândit când ne-a propus să jucăm: toți prietenii și cunoștințele vor trebui să cumpere popcorn și suc scumpe ca să mă vadă! Vis!

Cum a fost la filmări? Oare să vă zic că am filmat într-un tren în mișcare, plin de navetiști, care ne tot întrebau ce facem și nu puteam să le zicem nimic?
Să vă mai zic că am filmat cu Gaben, deci fun included?
Da’ oare să vă zic că am trecut de destinația pe care ne-am propus-o, pentru că ne-am lungit?
Și să vă mai zic că s-a filmat inclusiv în baia din trem și știm cu toții cam ce băi au trenurile noastre?

Nu, nu vă zic, că veți vedea când va ieși filmul!

Într-un cuvânt, ne-am simțit ca la filmările unei comedii și suntem siguri că rezultatul final va fi direct proporțional cu munca și pasiunea investite în acest proiect.

Așadar, dragi prieteni și cunoștințe, puneți bani deoparte pentru popcorn și suc!

Foto: TVdece.ro

4 comentarii la „Florica și Zicu vorbesc despre… Usturoi”

  1. Cristian China Birta

    No bun, pot zice ca mi-am facut pohta ce-am pohtit sa vad asemenea personagii acilea pe blogdecinema.ro, frumosilor care esteti :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *