Focus Sat lansează propriul canal tv din 12 iulie

focus-sat-tv-lansare

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, parte din familia M7 Canal+ Group, lansează în 12 iulie propriul canal tv, Focus Sat TV.

Acesta va include în grilă seriale europene, producție Canal+ Création Originale. Mai mult de jumătate dintre noile titluri de seriale europene care se vor difuza la Focus Sat TV reprezintă premiere exclusive în România precum: Baron Noir, Pros & Cons, Moscow Noir, The Teach și Paris Police 1900.

Cu această ocazie Focus Sat TV dezvăluie pe lângă noul conținut și o nouă identitate vizuală asociată cu un nou brand line: Universul tău original.

Primul serial difuzat la Focus Sat TV în 12 iulie este Baron Noir, producție Canal+ Création Originale. Episoadele sunt programate lunea și joia, câte două începând de la 21:30. Serialul prezintă o poveste fascinantă despre lupta politică pentru putere prin orice mijloace și are în distribuție actori francezi precum Niels Arestrup, Kad Merad și Anna Mouglalis.


Focus Sat TV devine de astăzi un nou canal TV format dintr-un mix de informații și conținut de divertisment premium, care este disponibil tuturor clienților Focus Sat. Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces, precum și în pachetele TV Online Play TV, fără costuri suplimentare. Cei care nu sunt clienți, pot testa noul conținut de la Focus Sat TV live sau on demand prin aplicația Focus Sat, gratuit timp de 7 zile.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *