3 seriale noi pe platforma HBO GO

seriale-noi-hbo

Trei seriale noi sunt disponibile pe platforma HBO GO: un serial pentru pasionații de gastronomie (Foodie Love), o adaptare după Stephen King (The Outsider) și o comedie SF cu Hugh Laurie în rolul principal (Avenue 5).

Avenue 5

Hugh Laurie este Ryan Clark, căpitanul încrezător al navei spațiale de croazieră Avenue 5. Călătoria de 8 săptămâni a navei se desfășoară corespunzător și toate sistemele funcționează la parametrii normali. Dar, când încep să apară probleme tehnice, Ryan și echipajul lui trebuie să-i liniștească pe pasagerii nemulțumiți și să se ocupe de evenimentele neprevăzute.

Primul episod al noii producții HBO, Avenue 5, realizată de Armando Ianucci, cu Hugh Laurie în rolul principal, va avea premiera la HBO și pe HBO GO luni, 20 ianuarie.
Un nou episod, din cele opt ale serialului, va fi disponibil săptămânal pe HBO GO.

The Outsider

O anchetă aparent simplă a uciderii brutale a unui băiat din localitate îi face pe un polițist veteran și un anchetator non-conformist să pună sub semnul îndoielii tot ceea ce credeau că este real, în timp ce o forță supranaturală își face simțită prezența în acest caz.

Primele două episoade din The Outsider, adaptare după romanul lui Stephen King, au avut premiera luni, 13 ianuarie, pe HBO GO. Iar câte un nou episod, din cele 10 ale serialului, va fi disponibil în fiecare săptămână.

Foodie Love

Atunci când o aplicație de dating care găsește persoane singure pasionate de gastronomie face legătura dintre doi tineri de treizeci și ceva de ani, aceștia încep să se cunoască prin intermediul mâncărurilor precum jamon, ramen și alte feluri sofisticate. Dar amândoi au rețineri din cauza relațiilor anterioare.
Ei vor afla dacă lucrurile pe care le au în comun, precum pasiunea lor pentru mâncarea japoneză sau antipatia pentru snobismul unora care își zic „foodie”, vor fi de ajuns ca să-i ajute să guste iubirea adevărată.

Toate cele 8 episoade sunt disponibile pe HBO GO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *