Foto > Cine zice, ăla este! (Mine Vaganti)

În weekend-ul acesta se lansează în România Cine zice, ăla este! (Mine Vaganti, titlul original), o comedie italiană despre doi frați homosexuali și familia lor conservatoare.
Filmul este regizat de către Ferzan Ozpetek (câștigător al Globului de Aur cu cel de-al treilea său lungmetraj: La Fate Ignorante), scenariul este scris de Buch Ivan Cotroneo în colaborare cu Ferzan Ozpetek, în timp ce din distribuție fac parte Riccardo Scamarcio, Nicole Grimaudo și Alessandro Preziosi.

Un scurt sinopsis al filmului (ca să știi ce ai să vezi dacă vei merge să-l vezi la cinema) sună cam așa: Tommaso este cel mai tânăr membru al unei familii numeroase, care produce paste făinoase în Puglia. Familia Cantone înseamnă Stefania, mama, o femeie iubitoare, prinsă în convențiile clasei de mijloc; un tată irascibil, Vincenzo, care are speranțe mari pentru copiii săi; excentrica mătușă Luciana; bunica rebelă, care încă tânjește la dragostea ei pierdută; Elena, sora lui Tommaso, o gospodină frustrată, și Antonio, fratele lor, care lucrează la fabrica de paste făinoase.
Ei bine, într-o bună zi, clanul se adună la o masă festivă în familie pentru a sărbători predarea conducerii fabricii lui Antonio. Numai că nimeni nu bănuiește că Tommaso s-a hotărât să profite de prezența tuturor pentru a-i anunța că este homosexual.

Galerie foto (click pe poze):

[nggallery id=1]

Foto: Independența Film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *