Ghinionistul, o nouă comedie românească, din 8 decembrie

ghinionistul-lansare

Iura Luncașu revine anul acesta cu un nou film. Dacă în 2016 lansa thrillerul Tudo, iată că pe 8 decembrie va avea premiera comediei Ghinionistul, pe care l-a și regizat, dar l-a și scris împreună cu Salex Iatma și Radu Gabriel.

În rolurile principale îi vom putea vedea pe Vlad Logigan, Sânziana Tarţa, Gheorghe Visu şi Radu Gabriel. Acestora li se alătură Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Ianţu şi Codin Maticiuc.

Am aşteptări mari de la ,,Ghinionistul’’ pentru că am o dorinţă uriaşă de a continua în zona asta de film independent. Mai mult, consider că am datoria de a încerca să aduc cât mai mulţi oamenii în sala de cinema, aşa că am mizat pe comedie şi sper că cel puţin din perspectiva genului, a scenariului şi nu în ultimul rând a distribuţiei excepţionale, ,,Ghinionistul” să convingă publicul românesc că cel mai bine ne pricepem să râdem. Am avut noroc că am întâlnit oameni care au înteles asta, primul sprijin venind din Reşita, unde am descoperit o mare deschidere din partea tuturor. Autorităţile locale, în special Primarul Ioan Popa, precum şi comunitatea de business au făcut totul ca acest film să iasă aşa cum ne-am dorit,
– a spus regizorul Iura Luncașu.

Ghinionistul este o producţie independentă realizată exclusiv din fonduri proprii sub egida Imagine8 Stories. Filmările au avut loc în luna octombrie a anului trecut, în oraşul Reşita, precum şi în împrejurimi.

Filmul va avea premiera pe 8 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *