Știri
 

Girl (2018)

Balerina

 
girl-poster
girl-poster
girl-poster

Girl (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
15.02.2019
Gen:
Durata:
109 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
67%
67


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Girl (2018)

Lara este o tânără de 15 ani cu o voință puternică și complet dedicată visului de a deveni balerină. Cu sprijinul tatălui ei, se aruncă într-o căutare a absolutului la o școală nouă. Frustrările de adolescent ale Larei și nerăbdarea ei sunt amplificate pe măsură ce realizează că trupul ei nu se mulează atât de ușor pe disciplina strictă a baletului deoarece a fost născută băiat.0

 
Recenzii Girl (2018)
 
 
Victor Morozov – Dilema Veche
E limpede că Girl are destule imperfecțiuni, dar micile detalii nu trebuie să umbrească nici curajul lui Dhont de a pune în scenă această poveste, nici delicatețea cu care o face.
Carmen Florea – Filme-cărți
Este un film marcat de multe tăceri care vorbesc de la sine și de la care te ridici din sală cu multe semne de întrebare.
Andrei Bangu – Film Reporter
Sugestiv şi îndrăzneţ, Girl este mai capabil decât, să zicem, The Danish Girl, să provoace discuţii serioase faţă de subiectul identităţii sexuale, în măsura în care nu lucrează cu o agendă politică suficient de clară în spate.
Kimber Myers – Los Angeles Times
Pare mai degrabă manipulator decât empatic.
Jordan Ruimy – The Playlist
Girl are puterea nu doar de a schimba vieți, ci și de a-ți reînvigora credința în cinema.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)