Guest review > Magic Mike, un film neterminat!

Eu știu așa – când spui film, înseamnă că în spate există și-o poveste, nu? E, din păcate nu toate filmele au o poveste în spate. Ceva, o chestie care să te atragă și care să te țină mereu în suspas. Da, ăsta este cuvântul potrivit – SUSPANS.

Magic Mike n-are nimic. Dar nimic, frate. O poveste cât de mică.

Din câte am auzit, filmul este inspirat din viața actorului principal. Dacă viața lui a fost cum este filmul, îmi este milă de trecutul lui.

Un băiat care are o mașină de mașină, dar lucrează pe șantier, iar seara se dezbracă pentru bani. A, și mai face și mobilă din când în când. Doar pentru el. Na, n-are suficienți bani ca să-și facă nu știu ce. Da, aici parcă se înfiripă o poveste. Dar de unde, tot filmul e plin de striperi, care se prefac că dansează.

Trebuie să recunosc că actorul principal chiar m-a impresionat cu mișcările lui. Am tresărit puțin când a început să-și miște din toate alea. Dar cam atât. Nu tu o poveste de dragoste. Nu tu niște eșecuri. Nimic, doar niște bărbați care se dezbracă.

Acum, mă întreb – De ce dracu i-au dat drumul dacă nu l-au terminat? Că da, exact asta este impresia – un film neterminat, fără o poveste, fără nimic.

Dacă vi-l recomand? Nici măcar acasă. De fapt, ar fi bun pentru ceva. Știți fanteziile unora de a face ciucu-ciucu la film? E, acest film poate fi un fel de preludiu pentru ciucu-ciucu vostru.

Mike, m-ai dezamăgit cu rolul ăsta. Serios…

Etichete:

3 comentarii la „Guest review > Magic Mike, un film neterminat!”

  1. Pingback: Guest review – Magic Mike@Blog de cinema! | NAIV BEAUTY

  2. Hai sa spun o chestie: poveste de dragoste este, atat doar ca poate nu s-a vazut de toti acei pectorali si de patratele. Povestea este incheiata si culmea, consider ca are ceva de aratat filmul, arata cat de superficiali sunt oamenii si ca exemplu il dau pe pustiul de 19 ani care e „recrutat” ajunge sa nu-i pese ca a pierdut si ca datoreaza acei 10.000 USD. Sa mai spun de faza cum personajul principal il scoate din rahat pe pusti? Nu, ceea ce tine de poveste nu e de loc marunt, e mare, e vb. de puterea de a face sacrificii si de a renunta la viata plina de zerouri a unui stiper care isi face de cap fara sa se gandeasca la conscinte, asta pe langa povestea de dragoste dintre personajul principla si sora pustiului. Eu sunt de parere ca e un film OK, desi nu-l recomand. Oricum, fiecare cu parerea sa. PS, recomand ca si barbat sa mergi la acest film cu 1-2 tipe sa le auzi cum ofteaza la vederea unor barbati goi, e genial sa le auzi :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *