Rețeaua de cinematografe HAPPYCINEMA® se extinde

HappyCinema

Până la finalul anului 2018, rețeaua HAPPYCINEMA® va deschide noi cinematografe în Alexandria și Bistrița, iar în 2019 se va continua cu Bacău, Slobozia și alte două orașe cu peste 200.000 de locuitori.

De asemenea, în 2019, și publicul din București va beneficia de un nou multiplex HAPPYCINEMA®, dezvoltat în Colosseum Mall, centrul comercial ce va fi inaugurat în cadrul Colosseum Retail Park din Nord-Vestul capitalei, situat pe Șoseaua Chitilei, în sectorul 1.

România este una din țările cu cele mai puține cinematografe din Europa, există încă foarte multe orase mari fără niciun cinema. Dorim să aducem România în fruntea clasamentului european și să deschidem cinematografe mai ales în orașe în care locuitorii nu au posibilitatea de a merge la cinema. Dorim să oferim posibilitatea românilor să vadă filme pe marele ecran, să se bucure de producții în premieră și de o experiență remarcabilă în sălile Happy Cinema. Urmează să lansăm noi cinematografe atât în centre comerciale cât și în alt tip de locații.
– a declarat Ecaterina Mateescu, administrator al Happy Cinema.

În momentul de față, HAPPYCINEMA® este prezent în trei orașe: București (Liberty Center, Sos. Progresului Nr. 151-170), Focșani (Focșani Mall, Calea Moldovei 32) și Buzău (Galleria Mall Buzău, Bulevardul Unirii 301A).

Pentru următorii 5 ani, are în plan acoperirea a 20 de orașe din România, devenind astfel al doilea lanț de cinematografe din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *