Hawaii, un nou film românesc, din noiembrie, în cinematografe

hawaii-filmul-2017

Un nou film românesc va avea premiera pe 17 noiembrie. Intitulat Hawaii, acesta este scris și regizat de Jesús del Cerro, fiind o producție Actoriedefilm.ro, în colaborare cu Indie Studio, realizată cu sprijinul CNC.

Hawaii îi va avea în rolurile principale pe Dragoș Bucur, Andi Vasluianu și Cristina Flutur (câștigătoare în 2013 a premiului de interpretare feminină la Festivalul Internațional de Film de la Cannes pentru rolul din filmul După dealuri). Alături de aceștia, îi vom mai putea vedea și pe Constantin Cojocaru, Rodica Lazăr și Gheorghe Ifrim.

Există o fotografie din timpul Revoluţiei cu un tânăr în mulţime. E o discrepanţă enormă între el şi toţi cei din jur; ai senzaţia că e călător venit din viitor: e înconjurat de oameni cu pancarte, au căciuli, cu geci, oameni pe feţele cărora se vede traiul în comunism; dar tipul ăsta e cu mâinile în buzunar, descheiat la geacă… Are un soi de relaxare… şi aşa e Andrei, personajul meu.
E genul de om care nu acceptă sistemul doar pentru că este un sistem împământenit, care nu acceptă regulile, atunci când nu sunt drepte, doar pentru că sunt impuse de sus; genul de om pentru care imposibilul nu prea există, pe care, de multe ori, mulţimea îl consideră idealist, credul, naiv, chiar nebun,
– spune Dragoș Bucur despre personajul său.

Zilele trecute a fost lansat și trailerul.

Trailer Hawaii

Hawaii este o poveste despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *