HBO3, disponibil gratuit în acest weekend

HBO3-gratuit

În zilele de 26 și 27 martie, noul canal HBO3 va fi disponibil gratuit. Acesta a fost lansat luni, 21 martie, și va difuza în întregime sezoane ale producțiilor HBO US, precum și producții HBO Europe.

Game of Thrones/Urzeala tronurilor, The Sopranos/Clanul Soprano, Rome/Roma, Entourage/Anturaj vor fi difuzate în întregime la HBO3. Pe lângă acestea, vor mai rula și producții originale europene precum: Umbre, Aranyelet/O viață bună (produs în Ungaria) sau Mamon (produs în Cehia).

Tot luni, 21 martie, a mai fost lansat și HBO2, un post tv care va difuza programe pentru întreaga familie: de la comedii și filme pentru copii, la filme de acțiune și thrillere.

Decizia de a extinde portofoliul a fost determinată de dorința de a oferi publicului HBO și mai multe opțiuni, cu o adresabilitate mai extinsă. Venim cu propuneri pentru toți iubitorii de film, cărora le oferim posibilitatea de a alege programul potrivit dintr-o selecție vastă de titluri disponibile pe cele trei posturi: HBO, HBO2, HBO3.
– Mădălina Popescu, Country Manager HBO România

HBO va continua să aducă în premieră și în exclusivitate seriale de top și blockbustere hollywoodiene, documentare, producții locale și evenimente importante din lumea cinematografică

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *