HBO Max, disponibil în România din 2022

hbo-max-romania-2022

Serviciul HBO Max va fi disponibil în Europa începând cu data de 26 octombrie. Însă, în România, va apărea abia anul viitor.

Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania și Andorra vor fi primele șase țări europene ce vor avea acces la noul serviciu HBO, urmând ca în 2022 HBO Max să fie introdus și în alte 14 teritorii: Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Prezentarea oficială a lansării serviciului HBO Max în Europa va avea loc în octombrie, în cadrul unui eveniment virtual, unde vor fi oferite mai multe informații despre platformă, titlurile disponibile și multe altele.

Acesta este un moment istoric. HBO Max va fi lansat și în Europa. Filmele și serialele WarnerMedia, precum Harry Potter, Urzeala tronurilor sau Teoria Big Bang, sunt iubite de fanii din toată Europa, iar HBO Max a fost creat pentru a le oferi acestora cea mai intuitivă și accesibilă experiență de vizionare a acestor titluri, precum și a altor producții la fel de captivante,
a declarat Johannes Larcher, Head of HBO Max International.

HBO Max va fi disponibil atât pentru noii abonați, cât și pentru abonații existenți HBO Spania, HBO Nordic, HBO GO și HBO Portugalia (direct sau prin intermediul partenerilor oficiali).

În luna mai a acestui an, HBO Max a sărbătorit un an de la lansarea din S.U.A., iar pe 29 iunie a devenit disponibil în 39 de teritorii din America Latină și Caraibe, marcând astfel prima lansare în afara Statelor Unite.


HBO Max® este platforma de streaming a WarnerMedia și aduce o mare varietate de povești pentru toate tipurile de public, titluri aparținând unor branduri emblematice: HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și multe altele. Platforma a fost lansată în Statele Unite ale Americii în mai 2020, iar un nou abonament mai ieftin, cu reclame a fost introdus în iunie 2021. HBO Max a fost lansat de curând în 39 de piețe din America Latină și Caraibe, iar în Europa HBO Max va fi introdus în a doua parte a anului și anul viitor pe măsură ce va înlocui serviciile de streaming HBO.

WarnerMedia este o companie care include brandurile: HBO, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. De asemenea, organizația include suita Xandr de soluții avansate de publicitate
WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *